Aktív témák

• Zsadi

őstag

Na grat a tegnapi warhoz a csapatnak!
    Vereségünk ellenére, szvsz egy jót küzdöttünk egy igen régi és jó klánnal. (Ne feledjük, ezek a twt cupa győztes TmT-t is elverték már.)
    A sokat emlegetett Railes ''A'' rush itt akkora csődöt modott hogy az csuda, személy szerint engem a védésben elhozott 4 kör lepett meg.
    Bármennyire is utálom a gránátozást, sajnos azt is gyakorolni kell majd vhogy. Tegnap elnézegettem hogy milyen egyszerre, és pont ugyanoda dobálták, komolyan öröm volt nézni a szép gránátesőt :) (az tetszett, ahogy csinálták).....
    Úgy vettem észre, van pár klán, akiknek már a nevük hallatán begörcsölünk egy kicsit, pedig nem kellene. Tegnap bennem is volt ez az érzés, de nem kellett volna. Azért nem mutattak be akkora kunsztokat, hogy hanyattvágtam volna magam tőlük. Csak hát ugy ez a fránya taktik...
    Csapatunk minden tagja óriási fejlődésen ment keresztül, egyénileg szvsz azért jól megálljuk a helyünket.
    Ha a tegnapi war 2-3 hónapja lett volna, ezek úgy szétszednek hogy csak lesünk....ha a csapat a többi mapon ''majd idővel'' úgy összeáll mint Stalinon, akkor szép jövő elé nézünk! Addig is gyakni gyakni (ki úgy ahogy érti :D )
    Ma elvileg leszek.
    Ma esti program?

[Szerkesztve]

Aktív témák