Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
Nem volt foglaló, csak szóbeli megállapodás.
Az ingatlanos, akinél a nő árulta a lakást 1 vevőt vitt, engem.DH iroda kizárólagossággal.
Én hitelből vettem volna meg, de 2M Ft kellett volna, amit 4 héten belül össze tudtam volna szedni.Az eladó közölte, hogy tökéletes, mert neki úgyis 2 hónap kellene a kiköltözésre, mert még nincs hova mennie.5.5M lakásra 3M Ft foglalót kért! Az ügyvédnek kikerekedett a szeme, hogy ilyet nem szokás, de ha nekem jó, akkor mi az eladóval beszéljük meg.Egy szót sem szóltam, mondtam mehet.Megegyeztünk, és másnap hívott hogy nem oké a biznisz, és visszalép.
Még aznap kaptam egy fülest, hogy lenne másik vevő aki full kp-s, de azt egy másik ingatlanos hozta.Na most a DH akkor is kérni fogja a maga sápját, és a másik ingatlanosnak is tejelni kell, szóval ott elég sokat kellett ráígérni az én ajánlatomra.Ja, és tudni kell, hogy egy fillért sem alkudtam, meg sem kérdeztem, hogy tudunk e faragni az árból.A meghirdetett összegre tettem vételi ajánlatot.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest