Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fojtviki

    senior tag

    válasz Chaser #77599 üzenetére

    Hat, ha otthon lettunk volna, akkor nem is lett volna atveve. A baj az, hogy otthon a mama 83 eves anyuka meg 64 es abszolut nem ert hozza. 3 honappal csusztak a megigert idopont helyett. Mondtak, hogy reggel 7-re mennek es csinaljak. Parom ugy volt vele, hogy 10 ora korul telefonal anyosomnak, hogy hogy allnak az ajtosok. Ekkor jott az elso dobbenet, hogy hat mar vegeztek is es el is mentek mar. Itt egybol rossz erzese volt neki. Masodik kerdes, hogy anyu ugye nem fizetted ki a masik felet, mert direkt mondtam, hogy legalabb fenykepen latni akarom. A valasz, de hat kifizettem :W Utanna parom hivta, hogy ez igy nem munka. A mester pedig sertodotten lerakta a telefont. Fogyasztovedelemnel jelentettuk, de ugy se fog tortenni semmi.

    O nem is csak a penzert szeretne otthon dolgozni. A lenyeg azon van, hogy maguknak dolgozzanak. Ot idezve: ne kelljen hulyeknek parancsra ugralni foleg ne kelljen olyan dolgot csinalnia, amirol tudja, hogy nem jo. Pelda: o ajtozik itt. Mostmar csak szerviz. Legutobb kapott egy ajtot, nem lehetett kinyitni. Nezi es latta, hogy nincs athidalo az ajto felett. A tegla pedig ranehezedett a tok felso reszere. A cegenel meg annyit mondtak, hogy jo az igy nem kell javitani. O erre oke akkor jojjon valaki es oldja meg :DD :DD

    ctrlaltdel13: tudnal ajanlani valamit a csatorna dobozolasra ami nem fa? Muanyag lamberiara gondoltunk de keresgetve nem igazan talalunk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák