Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- UHD filmek lejátszása
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- 3D nyomtatás
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
őstag
Az megvan, hogy Kinaban nem operalhat a FB, Instagram, Google es tarsai? Kozben a Kinaiak pedig mass gyujtik az amerikai felhasznalok adatait, sot mar bizonyitottan hasznaltak kemkedesre is.
Én azt a részét nem értem, hogy akkor miért csak a TikTok-ot kell bezárni/tiltani/eladatni? A többi szolgáltatóval/alkalmazással mi van? Az maradhat, mert az USA-ba szól "haza" / az USA érdekeit közvetíti (befolyásol)?
Nekem ugy tunik azert csak kapisgalod. Viszont az mar csak spekulacio reszedrol, hogy az amerikai kormany befolyasolasra hasznalja ezeket a platformokat. De meg ha igyis lenne, az nem jelentene nemzetkozi fenyegetest az USA-ra, mig a TikTok igen.
Új hozzászólás Aktív témák
it Számos nagy ország betiltotta már a politikusok körében a TikTokot, a Biden-kormány a jelentések szerint azonban teljes egészében betiltaná a közösségi appot, ha nem adják el tulajdonosai.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati / IP kamera
- Tea
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Az S23 bemutatóhavában verte az Apple a Samsungot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Új Dobozos Acer Aspire 3 Gyors "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" i7-1165G7 16GB 512GB SSD FHD IPS MATT
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest