- Apple notebookok
- GoPro Topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Flash SSD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Elhunyt Gordon Moore, a Moore-törvény megfogalmazója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
őstag
Az megvan, hogy Kinaban nem operalhat a FB, Instagram, Google es tarsai? Kozben a Kinaiak pedig mass gyujtik az amerikai felhasznalok adatait, sot mar bizonyitottan hasznaltak kemkedesre is.
Én azt a részét nem értem, hogy akkor miért csak a TikTok-ot kell bezárni/tiltani/eladatni? A többi szolgáltatóval/alkalmazással mi van? Az maradhat, mert az USA-ba szól "haza" / az USA érdekeit közvetíti (befolyásol)?
Nekem ugy tunik azert csak kapisgalod. Viszont az mar csak spekulacio reszedrol, hogy az amerikai kormany befolyasolasra hasznalja ezeket a platformokat. De meg ha igyis lenne, az nem jelentene nemzetkozi fenyegetest az USA-ra, mig a TikTok igen. -
nozs23
őstag
nincsen bajom, hogy be akarnak tiltani egy kémkedő platformot, csak akkor miért úgy van előadva, mintha ez valami újféle fenyegetés lenne és ők ilyet nem csinálnának.
De ez egy "ujfele" fenyegetes. Az eddigi nepszeru social platformok mind helyiek voltak, mig a TikTok kinai. Tehat megegyszer, a fb es tarsai az USA-ra nem jelentenek fenyegetest, mig a TikTok igen. Az, hogy teged itt Europaban mi fenyeget pont leszarjak. Ok az USA-val foglalkoznak, ott akarnak mozdulni ellenuk.
Kb annyira spekuláció, mint amennyira az USA rámondja ugyanezt a TikTokra.
Nem. Az, hogy fenyegetest jelenthet rajuk a TikTok tény. Nem pedig spekulacio.[ Szerkesztve ]
-
nozs23
őstag
válasz
tha_answer #62 üzenetére
Szuperul latod. Kina = Svajc.
Csorogj ra Bidenre, csak te hianyzol a Feher Hazbol. -
nozs23
őstag
válasz
tha_answer #68 üzenetére
Nem a tiktok a fenyegetes. hanem az az erokozpont ami mogotte van.
Tehat akkor min is ertetlenkedsz? -
nozs23
őstag
válasz
tha_answer #71 üzenetére
De te es #70 sem akarjatok felfogni, hogy nekik jelenleg teljesen irrelevans, hogy a tobbi USA szekhelyu ceg milyen adatot gyujt, mert ok nem jelentenek rajuk fenyegetest.
Nem tudom hanyszor kell meg ezt leirni.
Tenyleg nem rocket science.
Teged es a tobbi pampogot itt a balkanon leszarnak. Sirhattok azon, hogy ki mit gyujt rolatok ugy, hogy eletetekben nem olvastatok meg terms and conditionst.
Új hozzászólás Aktív témák
it Számos nagy ország betiltotta már a politikusok körében a TikTokot, a Biden-kormány a jelentések szerint azonban teljes egészében betiltaná a közösségi appot, ha nem adják el tulajdonosai.
- iPhone Xs Max 64GB gyári független gyönyörű!
- 5750 27% 17" 4K UHD IPS érintő i9-10885H RTX 3000 32GB 1TB magyarított vbill ujjlolv WIFI 6 gar
- Samsung Galaxy Z Fold 3 gyári független hibátlan! 2025.02.22. gyártói garancia !
- Xbox Series S 512GB hibátlan 2023.11.09. gyártói garancia
- HP ZBook 15 G3 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M2000M 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest