- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Kína-baráttá teszi legcombosabb gyorsítóját az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple notebookok
- Elhunyt Gordon Moore, a Moore-törvény megfogalmazója
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Szerintem naívság azt gondolni, hogy a többi (nem kínai) platform/szoftver/hw/sw nem ugyan ezt csinálja.
Én azt a részét nem értem, hogy akkor miért csak a TikTok-ot kell bezárni/tiltani/eladatni? A többi szolgáltatóval/alkalmazással mi van? Az maradhat, mert az USA-ba szól "haza" / az USA érdekeit közvetíti (befolyásol)?
Ha az EU kitalálná, hogy legyen betiltva vagy eladva a Facebook/Messenger/Instagram/Meta, akkor Zuckenberg elkezdene izgulni - vagy bármelyik egyéb, csak mint egyszerű példaként hoztam fel a Meta-t? Valahogy kétlem.
Nyilván, nem a TikTok-ot (Kínát) akarom védeni, csak undorítonak tartom, hogy amíg az USA is ugyan úgy futtat ilyen eszközöket, addig miért kell ez a színházasdi álszenteskedést is folytatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it Számos nagy ország betiltotta már a politikusok körében a TikTokot, a Biden-kormány a jelentések szerint azonban teljes egészében betiltaná a közösségi appot, ha nem adják el tulajdonosai.
- Battlefield 2042
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Kína-baráttá teszi legcombosabb gyorsítóját az NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- További aktív témák...
- MSI BRAVO 15 A4DCR - 15,6"FHD IPS Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - Radeon RX 5300M 3GB
- Xbox series S
- Lenovo Legion GPU Dock eGPU RTX2060 6GB
- Dell Latitude E7270, 12,5" HD, Intel Core I5-6300U processzor, 4-8GB DDR4 Memória, 128-256GB M.2 S
- Dell Latitude E7470, 14" QHD (2560 1440) Érintőkijelző, Intel Core I5-6300U processzor, 8GB DDR4 M
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest