- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woox01
csendes tag
válasz kisszoli0707 #12421 üzenetére
Sziasztok!
Ugyan ez a gondom annyi különbséggel, hogy én nem a paypal számlám töltöttem fel, hanem hozzá adtam a bankkártyámat a paypalhoz.
Három webshopnál próbáltam mind a háromnál ugyan ez volt a gond!
Az egyik shopnál megkérdezem a serpát, hogy mondjon valami okosat, de nem jutottam előrébb a probléma megoldásában!
Javaslata az volt, hogy válasszak másik fizetési módot(én azt nem szeretnék) vagy regisztráljak egy új paypal account-ot.(ennek semmi értelmét nem látom)Ami még járható lenne, hogy feltöltöm a paypal számlámat és úgy próbálom meg a dolgot., de akkor mi értelme volt a kártyát hozzáadni a paypal account-hoz?!?
Válaszokat előre is Köszönöm!
Üdv
-
woox01
csendes tag
(#23914) HXY
Nem hinném hogy a banknál lenne tiltás.akkor be kellene hozni a paypal és a fizetést jóvá kellene hagynom, de azt be sem tölti.
Ebből gondolom azt, hogy nincs tiltva semmi a banknál. Minden esetre futok náluk egy kört ez ügyben -
woox01
csendes tag
válasz Cpt. Flint #23930 üzenetére
Ugyan ezekre a javaslatokra bukkantam én is .Végig próbálom őket mind!
-
woox01
csendes tag
válasz Cpt. Flint #23930 üzenetére
Igen tudom, hogy nem csak nekem van ilyen nyomorúságom.
Én ezt a választ találtam ugyan arra a problémára mint ami nekem is és másoknak is van ,-volt esetleg lesz.Másik gép illetve böngészőt próbáltam de nem sikerült mondjuk a sütiket nem töröltem
Marad az új paypal regisztrálás és megpróbálom újra!Köszönöm mindenkinek az eddigi gyors válaszokat!
Üdv
-
woox01
csendes tag
válasz Cpt. Flint #23948 üzenetére
Én nem értek az angolhoz csak a transi de egy ismerősöm megolvasta a szöveget és azt mondta hogy valami "automatikus biztonsági rendszer kénye kedve szerint cselekszik"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest