-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
-
-
aytukabozs
addikt
Hát én már simán rákérdeznék hogy mi a here van?
Főleg hogy postázva helyett azt írja a rendelés állapota hogy pásztor (azt is helytelenül)
Amúgy így első blikkre azt tippelném hogy nem volt raktáron. Sajnos teljesen hihető hogy bekamuznak egy feladást, aztán ha lesz nekik majd feladják.
Mindenesetre lépj.
Hány napos szállítást ígértek a terméklapon?[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Yag
tag
Akkor az is lehet hogy ezt a tételt símán behazudták és nem is volt raktáron ... ?
In stock, usually dispatched in 1 business dayCsak tudnám akkor miért írták hogy postázva ? ... A kínaiak elküldték kínából, meg is jött az angliai kínailak meg elfelejtették elküldeni ? .. fura.
[ Szerkesztve ]
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
maj-viktor
őstag
Egy normál CN-es track ára 1-2$... ez EU-s így drágább lehet (magyar postával pl. ~3-4E Ft szal így ~15$)... de bangnak vannak hülye szokásai EU stock esetén.... pl ez az említett 30$-os track, vagyhogy a 100$-os terméket is küldik TN nélkül... aztán refund, ha nem jön meg... egyes termékeknél már le is tiltották a TN-nélküliséget... és csak a 30$-os TN-el lehet rendelni... gondolhatod, hogy úgy már nem éri meg, senki sem rendel... megkérdezhetem mit rendeltél pontosan!?
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
maj-viktor
őstag
Mivel több mint 2hét eltelt a rendelés / "állítólagos feladástól", így mindenképpen rákéne kérdezni... illetve refund igényt benyújtani!
EU-n belül 2hét alatt illett volna má ideérnie... nekem is átlag 1-2 hetek az EU-s csomik!
(konkrént bang-es France post-os máj 22-ei rendelés, máj 23-ai feladás, ma jött meg (Jun 4.), ez ha jól számolom 12nap (9munkanap)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
beg
veterán
1. Saját célra használj google ferdítőt, de ide az erdei szöveget illeszd be. Katasztrófa így olvasni.
2. Kínainak nem hiszünk, amit kérdez, azt sem.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Yag
tag
Sziasztok!
Megoldódott a helyzet.
Még két hét levelezés, ellenörzés, PayPal refund folyamat és visszaküldték a pénzt. A termék továbbra sem érkezett meg. A pénz a számlán landolt PayPalon keresztük, szinte forintra pontosan visszakaptam mindent amit arra a tételre költöttem.
Ez egy jó példa volt számomra is hogy a PayPalos fizetés valóban tartalmaz pénzgaranciát ilyen helyzetekre.
Próbáltam vásárolni AliExpressen is azóta, de mivel nem volt az eladó repertoárjában PayPal így nem is vettem meg.
Köszönöm a segítséget akik közreműködtek a Banggood-ról küldött eltévedt termék majd a pénz visszaigénylésének folyamatában.
Üdv.
Yag.“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Ali-nál ugyanúgy megvan a refund rendszer, ha az eladó nem tudja bizonyitani trackinggal hogy feladta és te megkaptad, akkor visszakapod a pénzed.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kóóó
aktív tag
En is 20-an rendeltem 3 cuccot BG-rol. Ebbol 2 megjott es egy piston3 fules meg azota sem. :$
Azt irja BG, hogy 7-25 nap a szallitasi ido repulovel.
Igazabol szerintem elkeveredhetett a cuccom, ha mar a tobbi megjott.
Na most ha letelik a 25 nap irhatol BG-nek vagy Paypalnak, hogy refund vagy kuldjenek egy masikat?Üdv.: kóóó!
-
szmyky
aktív tag
...hát az lenne a nagy pofátlanság tőlük, ha neked meg fel is adnák a telót.
Nekem meg aki aug. elején kifizeti annak odaokádják, hogy bocs, de a nagy igénylések miatt kifogyott a készlet!
...de félre ne érts! Szívből kívánom, hogy feladják Neked!
:-D
Nekem ráér, másnak rendeltem.[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
és még sokan azzal érvelnek, hogy a garancia miatt nem rendelnek külföldről. oké, tényleg nem egyszerű hogy egy több ezer km-re levő országban intézkedjünk. viszont nem kell hozzá más csak angol tudás és türelem (főleg türelem). de ha itthon megveszed és ugyanaz az eredmény garancia szempontjából, annyi különbséggel hogy másfél-kétszeres áron veszed meg ugyanazt a telefont...
2011 óta csak használt telefonokat veszek. legutóbbi új, bolti telefonom egy LG L600v volt, 2007-ben (4 évig húzta). ez a kínai történet ajándékba volt tesómnak. vicc, hogy itthon 50 ezres telefon kintről áfával együtt megvan 20-25k-ből.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
igen, az lett volna a korrekt ha egyből cserélik.. de sajnos sok helyen a vásárló csak addig fontos amíg fizet, utána mehet ahova akar
(#61316) brekes: türelem.. 9. és 10.-én célországba elküldve. ez simán eltarthat 1-2 hétig. használj trakitonline.ru-t, küld email-t ha változás van és nem kell állandóan nézegetned, attól úgyse jön gyorsaban
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
vandor01
őstag
mas telefonbol enged tobbet csak azt nem... lehet uccso darab?
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs