Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bishi

    tag

    válasz #10186752 #7000 üzenetére

    Bárki bármelyiket választja nem bánja meg.

    Nekem is van mindkét konzol. Ps4et az exclusiveok miatt vettem , pár hónap alatt végig toltam. Van 1-2 még ami nagyon bejön és tervben van, de végül Xboxon játszok, mert ami már mindkettőn van, tök olcsón - ugye 300 ft game pass ultimate 3 hóra verhetetlen - tudok xon játszani. És ps4 3/4 évig be sem volt kapcsolva. De nem akarom eladni. :)
    Xon olcsó a játék, a játékok nagy része fut azon is, jelenleg XOXen jobban is.

    PS4-re van jócskán több hónapra elég exclusive, illetve több a japán stílusú game jelenleg rajta.
    XO szinte kötelező, ha valaki autós játékokért van oda - én nem, de azért sokat toltam -, mert nincs sehol hasonló sem mint a Forza-k, meg olcsóbb a fenntartása. Az év 3/4ében vehető olcsó Game Pass, a maradék időben el vagy 1 nagyobb játékkal. Azért nem kell lesajnálni a PS4 exclusiveok miatt az XO-n lévő játékokat.

    Én PS4re csak lemezes játékot vettem - az exclusiveok -, és miután kitoltam eladtam. Kivéve a Disgaea 5 azt hosszabb távra vettem.

    Mindkettő jó konzol. Én nem tudtam választani közülük, és még sokszor PCn is játszok pl. Mechwarrior 5, és a Cyberpunk 2077-et is azon fogom tolni.

    Gondolom nem könnyítettem meg a vacilálók dolgát. Illetve a baráti körödnek milye van, az a legnagyobb fegyvertény, ha nem csak singlekkel akarsz tolni. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák