Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [HUN]NIMROD

    aktív tag

    válasz NeoPampalini #1557 üzenetére

    Nem tudtam kihúzni belőled de Mr K megmentett, tehát ha egyetértesz vele, csak akkor vedd magadra ezt:
    szóval csak nem gondoltad azt komolyan, hogy a dokumentációba majd azt fogják beleírni hogy "szart se ér, cserébe vannak káros mellékhatásai" ?? Esetleg amikor erre rájönnek, akkor elszégyellik magukat, és lemondanak egy olyan üzletről, ami CSILLIÁRDOKAT hoz a konyhára? Amit leírtak, az viszont pontosan ugyanezt jelentette az ún. "virágnyelven", ha tudod mire gondolok. Sőt, egy kicsit tényleg bevallották (akkor még titkosan), mert az a rész hogy "efficacy [...] are not currently known" konkrétan azt jelenti hogy nem merték azt mondani hogy "csináltunk valamit és működik!", hanem csak remélték hogy működni fog - de ez is egy maximálisan jóhiszemű már-már naiv feltételezés!
    De a lényeg ebből az az hogy a kúrmányok meg mit kommunikáltak a tudomány nevében? Hogy ha nem oltatsz, AKKOR meghalsz! Erre előjött a Pfújzer azzal hogy "vávávárjatokcsak! mi nem ezt mondtuk!", hanem lapítottak mint szar a fűben, és zsebretették a zsetont.
    Összegzés: csak egy tévedést önigazolni akaró szemellenzős nézőpontból lehet ezt a történetet "csúsztatás" felkiáltással megpróbálni elhessegetni, a valóság az hogy újabb pipa került egy korábbi "konteó" mellé. További kellemes tagadásban létet.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

Új hozzászólás Aktív témák