- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
Nekem kellett volna sürgősen egy, 3 héttel ezelőtt. Nem találtam egyet sem. Volt egy 30 kiló körüli szerverház, azt inkább elengedtem. Normál Chieftekből nem volt az egész interneten egy se, csak olyan, ami szét volt törve. Végül maradt a régi made in 1998-as beigie big tower házikóm. Abból kiszedtem alul a vinyó tartó rekeszeket, hogy beleférjen az alaplap, és némi faragás után beraktam alul az elejére egy ventit is. Alulra bement a lap, a vinyókat és a vinyótároló rekeszt felülre költöztettem, a 3.5-ös helyre bement egy kártyaolvasó, és így pont be tudtam férni. Jobban örültem volna, ha 2 db 3.5-ös hely lenne elöl, mert így viszont felül kell az egyik 5.25ös helyet a floppymeghajtó kedvéért elhasználni.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock h510 pro btc+
- Gigabyte aorus b450M io shield is megvan ! egyik legolcsóbb am4 alaplap
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- GIGABYTE GA-H87-D3H Alaplap 1150
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- ASUS ROG STRIX B660-F GAMING WIFI, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs