Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brazos

    senior tag

    válasz vargalex #41296 üzenetére

    Nos, nálam a FilmpapaHD-n pl. a Halo 1.évad záró epizódja totál szar ilyen szempontból, -de az egész évad epizódok is ilyenek- az első képen jobboldalt látható, hogy a hálókártyán bejövő jel mennyire szaggatott, illetve, hogy periódikusan leesik totál a jelszint, beszakadások sorozata van, -ilyenkor van az, mint a képen is, hogy megáll a lejátszás, se előre-se hátra nem lehet benne tekerni sem- és ezt a nagy jelkimaradást már a kodiba beállítható kes tároló sem képes kompenzálni,

    majd újra jön pár jelcsomag, ekkor elindul megint a lejátszás, de nem onnan, ahol megállt, hanem ugrik jó-egypár kockát(kockákat!) azután megint megáll, kimerevedik, és kezdődik az egész újra. És nem a saját nettel van baj, mert egy másik, szintén ok.ru-s oldalról pl. a filmvilág2-ben A Gömb FHD streamban ilyen mértékű jelbeszakadások nincsenek, ott teljesen folyamatos, és jól, akadás nélkül nézhető a film.
    :P
    A net csomagom egy Invitel-Digi Adsl, ami a Diginek köszönhetően 4.5-5 Megás letöltést produkál,(viszonylag messze vagyok a központi dslam-tól, régebben mértem már 6.5 Megás sebességet is, tartósan) igaz, már csak hó végéig, mivel az Invitel felmondta az Adsl szolgáltatást ellehetetlenülésre hivatkozva. De addig még pár dolgot meg tudok rajta nézni, amúgy valóban, régebben a filmpapa hd-vel sem volt ilyen gond, akkor onnan is egyenletes, beszakadozásoktól mentes stream jelfolyam jött, szinte mindig, ma meg szinte mindig az első képen látható beszakadásos, akadozós stream ot nyújtja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák