Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Hege1234 #35539 üzenetére

    Ez nem csak hákli, szerintem sokszopr csak gondolkodni kellene. Egy tv fejlesztésnél miből tartana az opciót amivel az sáv megjelenési idejét állítom mondjuk 3-10 mp között, egy offot vagy nulla mp-et berakni? Sima emberi alkalmatlanság, nemtörődömség. és a tv-t nem ingyen adják hanem elég drágán. ( a CE más kérdés, az ingyenes és a skinek is)

    Egyszerűen nem szeretem ha valamit megcsinálnak, de ugyanannyi energiával lehet jobb, átgondoltabb is. naponta mindenhol látni ezt, talán itt csapódott most le :)
    Ráadásul ezek az eszközök a pihenéshez kikapcsolódáshoz vannak, ne ezen kelljen rugózni közben hogy már megint nem látom a tv sávjától a ce sávját, mert mindkettő éppen ott van ahol nem kellene :D
    Azért túlélem, van ennél sokkal fontosabb és nagyobb gondom is, de az más topikok témája lenne :) Kénytelen leszek skint keresni, anno amikor nézegettem és tesztelgetten nekem is a nox volt a kedvenmcem, ismét azzal kezdem azt hiszem.

    gyűrű: az előbb telepítettem a magyarított estuary v2-det :D új menü készítésével együtt :)
    köszi a leírást és a melót vele.

    Ha ismernél tudnád hogy nem csak telepítek de piszkálok is bármi ilyet és egyebet is, csak most több hetes elmaradásban vagyok és holnapra kellene vinnem a boxot a helyére, így egy éjszakám megint rámegy ha nekiállok ilyesminek :(
    Utána kellene néznem melyik xml-t kelleneátírni, és hogyan stb stb, az ne m1 perc lesz

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák