Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jericho69
tag
Hello!
Néhány hsz-el feljebb találtam rá erre a témára, amit woland_y2k kolléga linkelt be. Nagyon megtetszett és az lenne a kérdésem, hogy ezt miként lehet feltelepíteni vagy mi ennek a menete? Letöltöttem az Universal Theme Patcher nevü programot, patch-eltem a rendszert, újraindítottam a gépem és innentől lennék kíváncsi, hogy melyik mappát illetve fájlt hova kell másolni?
Üdv.
-
jericho69
tag
Hello!
Leszedtem ezt az ikon packot, sikerült is lecserélnem a gyáriakat ezekre, de pár ikont nem tudok kicserélni. Pl. a merevlemezekét illetve hogy kell megcsinálni,hogy pl. a winrar ikonja a tálcán is megváltozzon és az összes mappa ikonja is és mikor új mappát csinálok már az is az új ikonnal jelenjen meg?
Üdv.
-
jericho69
tag
Sajnos még nem nagyon vagyok jártas az asztal átszabásában, azért megpróbáltam én is összehozni valami szépet.
Asztalom -
jericho69
tag
Hello!
Tudtok olyan témát mondani nekem (ha létezik ilyen egyáltalán), aminek ha belépek pl. a sajátgépbe, akkor nem fehér hátterű ablak fogad, hanem az is áttetsző? Vagy ezt nem lehet megoldani?
-
jericho69
tag
Én sajnos nem vagyok túl jártas az asztal testreszabásában, ezért csak ikoncserével és minialkalmazásokkal tudtam variálni, de próbáltam összedobni így is valami szépet. Ez lett végül belőle.
-
jericho69
tag
Nekiálltam ma kicsit egyedibbé tenni az asztalomat, jelenleg az ikonokkal szórakozok, eddig minden rendben ment, de nem tudom megcsinálni, hogy a chrome-nak a tálcán is a módosított ikonja legyen. Megkerestem a könyvtárát, de magának az alkalmazásnak nem tudom megváltoztatni az ikonját. Próbáltam, hogy készítek belőle egy parancsikon-t, annak megváltoztatom, majd azt küldöm az asztalra, hátha így jó lesz, de így is az eredeti ikon jelenik meg a tálcán. Hogy tudnám ezt megoldani?
-
jericho69
tag
Na, tegnap óta sikerült befejezni az asztalomat. Igazából semmi extra, csak a szokásos, de egy téma, start gomb és ikon cseréből ennyit tudtam kihozni
-
jericho69
tag
válasz qamu74 #27523 üzenetére
Köszi, ez a téma tényleg jobban néz ki Ezzel kicsit módosítottam is az összeállításon
-
jericho69
tag
Semmi extra, téma és ikon csere
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k