Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Lathronos #38600 üzenetére
Helyes a meglátás, ha rajtam múlna a Windows 8 és 8.1 megjelenésért és külsőségeiért felelős tervezőket átrugdosnám az Elementary OS csapatához, hogy tanuljanak is valamit arról, hogy néz ki egy funkcionalitásában és dizájn terén is rendben lévő rendszer.
Pendrive-ról nézegettem csak meg az Elementary-t, hogy mégis milyen, mert Windows-hoz vagyok kötve, de nagyon szimpatikus alkotásról van szó, az pedig csak a hab a tortán, hogy egy ingyenes kezdeményezés akármikor körberöhögi a 8.1-et. -
RaZroX
addikt
-
CJ4567
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #38601 üzenetére
+1 vicces, hogy a régi Realtek integrált hangkártya ha a fejhallgató be volt dugva, akkor a 2.1 hangfalat állítgatás nélkül vitte, a mostani Via meg csak 4 csatornás módban viszi, Linux alatt meg csak simán működik...
No Sana No Life
-
TIT
veterán
Főleg,hogy a játékok nem mennek linuxon,csak winfoson.
-
Lathronos
őstag
válasz #18193920 #38616 üzenetére
Én nem vagyok nagy gamer, csak flipper játékokkal és olykor olykor C&C 3-mal játszok, de Windows-on. Soha nem írtam olyat, hogy a linux játékra való, nem tudom miből gondoltad ezt. Egyszer próbáltam elindítani WINE-ból játékokat, mondanom sem kell, egyik sem futott. Steam-et még nem próbáltam, de az állítólag működik, hangsúlyozom állítólag...
[ Szerkesztve ]
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
BlackSoft
addikt
Emberek, elkélne egy kis segítség
Leszedtem egy nagyon szép Rainmeter-es órát. A baj, hogy 1420x580-as területen lehet csak elhelyezni. Ez miért van?
Jobb alsó sarokban látható az óra, és annál jobban nem lehet sem függőlegesen, sem vízszintesen elmozdítani.
Tehát a képernyőn belül egy 1420x580-as felbontás keretein belül lehet csak elhelyezni...---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
BlackSoft
addikt
-
Petyyyyy
addikt
-
BlackSoft
addikt
válasz CJ4567 #38629 üzenetére
Minden bizonnyal igen... Csak az a baj, hogy nincs mit rosszul megírni benne, mert egy skin egy ini fájlból áll és kész. Abban meg minden érthető, szöveges alapú. Semmi nincs benne, ami felbontásra, vagy bármi hasonlóra vonatkozna. Akkor már kijavítottam volna.
(#38630) Petyyyyy: Nagy így valamennyire jobb Bár a képernyő felső részénél ott van a korlát, de jobbra; balra; lefelé most oda húzom ahová csak akarom.
Sőt! Belehet állítani manuálisan mínusz értékeket is, és akkor ott marad, csak egérrel nem szabad megfogni, mert akkor visszaugrik
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Petyyyyy
addikt
-
BlackSoft
addikt
-
karlkani
aktív tag
válasz BlackSoft #38633 üzenetére
Érdekes, mióta átírtam a konfigot ott, ahol kellett, oda rakom, ahova akarom... biztos elrontottam valamit.
[Variables]
Upadate=10
[MeasureAMPM]
Measure=Time
Format=%p
[MeasureTime]
Measure=Time
[MeasureTimeH]
Measure=Time
Format="%I"
[MeasureTimeM]
Measure=Time
Format="%M"
[MeasureDate]
Measure=Time
Format="%a, %b %#d %Y"
[MeasureTimeS]
Measure=Time
Format="%S"
[MeasureASec]
Measure=Calc
Formula=MeasureTime % 2
MaxValue=1
MinValue=0
Substitute="0":"","1":":"
;////////////////////////////////////////
; Meter Time
[MeterTimeH]
Meter=STRING
MeasureName=MeasureTimeH
X=(180-148)
Y=(225-139)
FontColor=255,255,255,200
StringStyle=NORMAL
FontSize=25
StringAlign=LEFT
FontFace=Trebuchet MS
AntiAlias=1
Hidden=0
[MeterTimeM]
Meter=STRING
MeasureName=MeasureTimeM
X=(235-148)
Y=(225-139)
StringStyle=NORMAL
FontSize=25
StringAlign=LEFT
FontFace=Trebuchet MS
AntiAlias=1
[MeterTimeS]
Meter=STRING
MeasureName=MeasureTimeS
x=(295-148)
y=(230-139)
FontSize=11
StringAlign=Left
FontFace=Trebuchet MS
AntiAlias=1
[MeterAMPM]
Meter=STRING
MeasureName=MeasureAMPM
X=(295-148)
Y=(245-139)
FontSize=9
StringAlign=Left
FontFace=Trebuchet MS
AntiAlias=1
; Meter Blink
[MeterColonBlink1]
Meter=String
MeasureName=MeasureASec
X=(219-148)
Y=(221-139)
FontSize=25
StringAlign=Left
FontFace=Trebuchet MS
AntiAlias=1
[MeterColonBlink2]
Meter=String
MeasureName=MeasureASec
X=(275-148)
Y=(221-139)
FontSize=25
StringAlign=Left
FontFace=Trebuchet MS
AntiAlias=1
;#####################################################################################
;#####################################################################################
[MeterHoursBar]
Meter=ROUNDLINE
MeasureName=MeasureTime
X=0
Y=0
W=(500-298)
H=(500-298)
LineWidth=20
StartAngle=4.7123889
RotationAngle=6.2831853
LineLength=100
LineStart=95
LineColor=70,130,180,200
Solid=1
AntiAlias=10
ValueReminder=43200
[MeterMinutesBar]
Meter=ROUNDLINE
MeasureName=MeasureTime
X=0
Y=0
W=(500-298)
H=(500-298)
LineWidth=20
StartAngle=4.7123889
RotationAngle=6.2831853
LineLength=89
LineStart=84
AntiAlias=1
LineColor=70,130,180,150
Solid=1
ValueReminder=3600
[MeterSecondsBar]
Meter=ROUNDLINE
MeasureName=MeasureTime
X=0
Y=0
W=(500-298)
H=(500-298)
LineWidth=1
StartAngle=4.7123889
RotationAngle=6.2831853
LineLength=78
LineStart=73
AntiAlias=10
LineColor=255,255,255,150
Solid=1
ValueReminder=60 -
Joker_5x
tag
Hali !!
Rég jártam eme oldalon, de amint elnézem sokkakal hasonlo a helyzet mivel nem sok régi ismerös arcot látok vagy csak rossz a memoriám !!
Beraktam egy régi asztalom :: képet lusta voltam csinálni xD igy a régi elmentettet mutatom
[ Szerkesztve ]
Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Joker_5x #38635 üzenetére
Nem jók a képek.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Joker_5x
tag
válasz Bjørgersson #38636 üzenetére
ezen is látszik rég jártam itt már egy képet sem tudok normálisan kirakni
bele ásom magam a témába megint
[ Szerkesztve ]
Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Joker_5x #38637 üzenetére
Már jó, de legközelebb a direktlinket másold.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
CJ4567
nagyúr
-
AKG
tag
-
CJ4567
nagyúr
-
PR0JECTNR56
addikt
Toyota szurkoló vagyok, most igazán remek autót építettek, de a technika ördöge sajnos elintézte őket, ezért nyilván kicsit szomorú vagyok. De az Audi győzelme abszolút megérdemelt volt, remek munkát végeztek ismét és a Porsche-nek sincs oka szégyenkezni.
Még mindig a Le Mans 24 órás viadala a kedvenc autóversenyem, a drámai pillanatai miatt és a rivális csapatok egymás iránt mutatott tiszteletadása a verseny végén még mindig a legemberközelibb autósport eseménnyé teszi ezt számomra.(#38644) CJ4567: Az Elementary OS közeli megjelenés volt a cél, szóval nem véletlen.
-
AKG
tag
válasz PR0JECTNR56 #38645 üzenetére
Abszolút igazad van,szép,izgalmas versenyben volt ismét részünk.A Porsche szépen kijött az utolsó körre,az ódisok meg is tapsolták.Igaz,régi verseny,sok hagyománnyal,ergo szerintem itt ez a minimum.Nem volt rossz a totoja,de ismét a deuche precizitás volt a nyerő
-
BlackSoft
addikt
válasz CJ4567 #38648 üzenetére
Az az, ami kell Ha megnézed a gépem (cuccoknál ki van írva) látszik, hogy nem játékra való kategória És ezeknek a programoknak a használatával (is) teremtem meg azt, amiből megveszem ezek a szoftverek alá a hardvert
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest