Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #38102 üzenetére
És még az én desktopom félelmetes neked?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
nagyúr
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz gzbotii #38101 üzenetére
Jäger, Unicum, Hubi, Vilmos, vodka, ilyen sorrendben.
(#38107) Jorus: Egészségedre!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Egy egyszerű kérdésem lenne! Rainmeter segítségével a neten kiválasztott témát ,hogy tudom használni?
Nem szeretnék semmit sem változtatni ,csak egyszerűen ugyan azt látni mint ami a screenshotkon szerepel. -
pr1mzejEE
addikt
Jó rég jártam errefele, az asztalok még mindig jóak!
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pocokxx
Közösségépítő
Letöltöd a skint, és
1) .rmskin kiterjesztésű fájlra csak duplán kell kattintani.
2) Tömörítve töltötd le, így neked kell kicsomagolni a dokumentumok/rainmeter mappába, a saját mappájával együtt.Ezek után jobb klikk az értesítési területen a Rainmeter ikonján, s összes frissítése, majd ismét jobb klikk, és kiválasztod a most letöltött skint a felületek közül.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
gzbotii
nagyúr
válasz atesz117 #38116 üzenetére
Hááát nemtom..én két és fél hónapot voltam Görögben, a tengerpart 50m-re volt tőlem de én mindez alatt három alkalommal voltam a tengerben. Nem hiányzott sem a víz sem a 40 fok körüli hőmérséklet...
De kinek mi(Azt inkább le se írom, hogy a szobába Total Wart nyomtam és néha Mentalistát néztem szabadidőmben.
Mondjuk a városnézés és a sziget bejárása robogóval az megvolt )When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Bjørgersson
félisten
válasz gzbotii #38117 üzenetére
Én 2006 nyarán voltam, akkor még kicsi voltam és folyton a vízben voltam. Ha most mennék valószínűleg inkább sorra próbálnám a gyrososokat és a görög lányokat.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
TotO'
aktív tag
Pár hete nem jártam itt, átmentünk Kinek milyen a battlestationje?-be?
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
jbl
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz TigerCat #38125 üzenetére
Azért ez tényleg borzasztó.
-
TigerCat
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #38126 üzenetére
Angolban a this PC sem sokkal jobb...
Még egy ok, hogy ne váltsak.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
veterán
válasz PR0JECTNR56 #38129 üzenetére
Én is Számítógép-re neveztem át
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
gzbotii
nagyúr
válasz kiskaktusz #38137 üzenetére
Nekem ilyen a munkagep [link]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
pr1mzejEE
addikt
Jelenleg az enyém. Semmi extra egyenlőre.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Anonymous 01 #38141 üzenetére
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Anonymous 01 #38141 üzenetére
Megelőztek Örülök, hogy tetszik
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Anonymous 01 #38146 üzenetére
Én is, majd egyszer talán a sajátoméban is gyönyörködhetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Stellar Blade
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest