- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
tippetek van szép háttérképek beszerzésére?
I humbly and respectfully decline™
-
XanD3R
senior tag
válasz Magnum_ #15053 üzenetére
En legutobb innen valasztottam: wall.alphacoders.com
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
hi!
az egyik gépemen 32 xp van még. idáig a style xp 3.19-et használtam, panther témával, (mac-es), más háttérképpel.
feltettem a sp3-at, így már nem fut a program.
kéne valami helyette, free ferzió.
lényeg, hogy nem 1 mentett témát szeretnék betenni, hanem progi kell, amiben van pár, változtatható alapséma. több fokozatú átlátszóvá tehető tálca is fontos lenne. sárga helyett kék mappaikonok, stb.
igazából az előző pnther témát állítanám vissza szívesen.közben majdnem borult a rendszer: amikor nem akart indulni a style xp, a témák még ott maradtak a beállításokban. én meg véletlenül rákattintottam egy stylexp által berakottra, és mivel a progi nem tudott futni, feketék lettek az ablakok, és a panelek. kvázi nem tudtam visszaállítani az alap win stílusra sem, mert nem látszottak a menük. bekapcsoltam egy másik gépet, másik monitort, és kimértem, hogy hol kell lennie a panelen a gomboknak, legördülő menüknek. nagy szeerncsém volt, sikerült eltalálnom egy működő témát, és utána láthatóak lettek az ablakok....
előre is köszi az ötleteket.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #15067 üzenetére
2t találtam hirtelen:
Stardock ObjectDock
Stardock WindowBlinds Enhancedmelyik való inkább erre a célra?
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
TazLeacher
nagyúr
Működik. AZ ikoncserével bajlódtam egy kicsit, kipróbáltam azt a programot, amit Earl linkelt pár nappal ezelőtt. A feélt lecserélte, a másik fele nem megy, majd rászánok egy kis időt. A háttér már megvan, fehér token iconok. Majd még kulturáltan elhelyezem.
Ja, meg néznem kellene valami másik Windows témát, mert abba is bele akarok nyúlni.
Nem tud valaki egy olyan Win témát, ami igazodik ehhez a stílushoz:Valami ilyesmit szerenék én is, nekem ezek tetszenek. Azt nem látom, hogy IBasterd milyet használ, ha használ egyáltalán, de nekem ez a stílus jönne be "blül" is.
[ Szerkesztve ]
-
b4ndee
csendes tag
Windows 7 + Rainmeterrel Windows Phone 7 design.
jóság, még rengeteg minden van benne, én is még csak most próbálgatom az elrendezést / színeket
Rainmeter: Omnimo 2 ~ fediaFedia
Wall: Darkness Of The Alley ~ Mayhem
CAD: Omnimo for CAD beta ~ fediaFedia -
IBasterd
tag
válasz TazLeacher #15069 üzenetére
Ennél a confignál a Soft7 1.8 elnevezésű téma volt alkalmazásban. Available here
Megjelent végre a Rainmeter II. Olvassátok, terjesszétek az igét.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Token bordó pack: [link]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #15067 üzenetére
valaki segítsen már, mert a guta megüt.....
még mindig xp...
WindowBlinds-ben van egy nekem tetsző téma, az aero metal.
beállítom, de a tetves program nem boot-ol be a winnel, így a téma sem lesz aktív.
és nem látok a program menüjében erre utaló kapcsolót.hiába guglizok órák óta, nem találok semmire semmit. kezdek befordulni.....
1: a win xp alapból hol tartaja a témákat?
2: van-e olyan, hogy program, (stylexp, sindowsblinds, stb), telepítése nélkül leszedünk témát, ami nem csak az hátteret változtatja meg, hanem tálcát, ablakot, tehát teljes skin-t.
3: és ha igen, hol vannak free letölthető témák. hiába guglizok, semmit nem találok, csak vagdalkozom. (és már nem is tudok higgadt lenni....)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Recon666
Közösségépítő
A következő token pack színe:
-
IBasterd
tag
Áááhh... Pulitzer díj kell ide barátaim. 3 ezer olvasó 10 óra után. xD
-
szab.tam
nagyúr
válasz Kombat #15086 üzenetére
thx, így már műkszik.
a progi mappájában találtam egy loader file-t. azt tettem be.
azt még nem bírtam beleverni a fejébe, hogy dupla vasatgságú tálcával nyíljon meg. mindig szimplával akar....
de azért kicsit lehiggadtam....
IBasterd:
ezek után majd szabványtól eltérő méretű avatart kérhetsz. (hogy beférjen az arc nagysága....)
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Psychonaut #15099 üzenetére
Jó választás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest