Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz Daidalosz #67229 üzenetére

    Azonban ehhez nem is olyan régen nem kellett "bujkálni" a nappal óráiban sem. :)
    Mostanában azonban sokféle olyan inger érheti a horgászt, ami éppen a relaxációt, a "fáradt gőz" kieresztését hátráltatja.

    A horgásztársak közelsége biztonságérzetet is ad és elősegíti a szocializálódás fenntartását, ugyanakkor a többek által lármázással megvalósított időtöltés inkább taszítóvá teszi a seregek által ellepett partokat. Gyors közlekedési eszközeink révén, amilyen hamar érkezik a "veszedelem", olyan sebesen el is távozhat, jellemzően maga után hagyva egyéb tájidegen anyagokat, mert aki viselkedni képtelen, az általában másban is zabolátlan. Természetesen létezik erre sok pozitív ellenpélda is, ahol nem vagy csak ritkábban jelentkeznek ilyen problémák és az "élni és élni hagyni" elv horgászat közben is érvényesül.

    Valószínűleg érdemes lehet újra felfedezni a tömeghorgászat által méltatlannak tartott, ám mégis meglepetések garmadáját nyújtani képes kisebb vízi élőhelyeket is, ám ily módon kevesebb esélyt kap az ottani, addig háborítatlan élővilág korábbi nyugalmas életterének fenntartására, miközben a természet kicsiny oázisai, a vadon bölcsői így is egyre összébb zsugorodnak.

Új hozzászólás Aktív témák