Hirdetés

Hirdetés

  • E61 blog 2. rész

    lo [Előző rész]Folytatnám a történetét a E61-nek. A sztereotípiákkal ellentétben még nem kerültem anyagi csődbe, és nem...

  • SWORD ART ONLINE Fractured Daydream - Elindult a nyílt teszt

    gp Az open béta rajtjával együtt a készítők egy hosszabb gameplay videóban magyarázzák el, hogy mire számíthatunk a játéktól.

Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    válasz wandor0930 #57409 üzenetére

    Már késő van nekem a hosszú kommenthez.
    Röviden, saját szemszögemből: Én nem ezt a bot orsó kombót venném. Rengeteg másik jó bot közül lehet választani, amivel élvezetesebb lesz a halfogás. Amúgy a nevis botok döme botok, csak olcsóbban. A többiek biztos ajánlanak majd párat, de a linkelt kombó is tökéletesen alkalmas amire kell neked.
    Mihez kell 30-as fluo?
    Szerintem az a kosár+töltő kombó messze nem ér ennyit. Kezdésnek vennék pár olcsó kosarat beszaggatni, gyakorolni, közben meg rendelnék aliexpressről. Amíg gyakorolsz az olcsó kosarakkal, addig aliról megjön a csomag. Fillérekért jó cuccok vannak.
    A meritőt nem ismerem, de az árát figyelembe véve nem tudom mennyire lehet tartós, strapabíró. (ettől függetlenül lehet, hogy frankón használható, csak én nézem le)
    Kezdésnek jó ötlet az előkötött horog, de javaslom a az elkészítésének a mihamarabbi kitanulását. Én csak saját kötésben bízok.

    [ Szerkesztve ]

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák