- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetimokus
tag
Jó kis tó az ) Mint mondtam 42db keszeget fogtunk egy fél délután alatt, paprikás kenyérrel, meg snecizőbottal... És még nem is volt túl jó idő, mert nem sütött a nap, meg fújt a szél, viharjelzés volt már a végén, és csak jöttek..
Bár nem vagyok horgász-szakértő, de azt tudom, hogy rossz időben a halak sem nagyon harapnak, mert vagy beljebb mennek a tóba, vagy elbújnak, nem tudom, de a lényeg hogy rossz, szeles időben kevésbé harapnak...Különben nem tudom, hogy nálatok milyen idő van de itt süt a nap, szélcsend van, igazi horgász idő... Sok sikert a délutánra!
-
Dr.Én
veterán
válasz jetimokus #4204 üzenetére
Köszi
Most felhős és szeles idő van és délutánra is ilyet igének.De szerintem kimegyek horgászni(kivéve akkor ha nagyon feltámad a szél).Két hete nem voltam már horgászi, szóval hiányom van
Hát igen a paprikás kenyérrőlmár én is sok jót hallottam
Remélem lesz azért néhány ponty majd du.Majd kiderül[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
jetimokus
tag
A paprikás kenyér hatásos (bár attól függ mit akarsz fogni, mert a csuka nem fog rámenni, meg a harcsa sem....) és nerm kerül egy csomó pénzbe már a csali megvétele... mondjuk lehet jobban jársz ha veszel kukoricát, mert azt is szeretik, de például a csontit nem... ezt megfigyeltem, hogy amikor paprikáskenyér helyett csontit tűztünk a horogra, akkor nem igen kaptak rá...
Na mindegy ez csak az én megfigyelésemen alapul, szóval lehet tévedek, mert esetleg nem így van, hanem mondjuk rossz helyen próbálkoztunk a csontival... Megvan rá az esély bőven...Mindenesetre sok sikert a délutánhoz!
-
Dr.Én
veterán
-
Dr.Én
veterán
válasz krammerka #4208 üzenetére
Holnap már elég jó idő lesz.Telepités után nagyon szépen szoktak kapni a pontyok és erejükben gazdagon huzni Akkor 1000% hogy nem győződ kivenni a botot a vizből(legalább is amikor multkor telepités után voltam pecázni akkor ez volt nálam )
Sok szerencsét holnapra
Én ugy néz ki ma du megyek ki, ha esik at eső akkor holnap egész napra megyekWOT: kissio
-
Kukorica2
csendes tag
Hát éjjel a csuka nagyon ritka esetben eszik ,(de több beszámóló van 10+csukákró éjjel) csuka fröcsögve rabol,süllőrablás iylen kicsi cuppanás, harcsa meg mintha szívlapáttal csapkodnák a vizet Szerintem amit te hallottál az süllőrablás lehetett.De én is csak 1-2éve ismerkedek a rablózásal
-
lakisoft
veterán
no srácok én amolyan hagyományos horgász vagyok ... feeder és match mik ezek tudnátok valamit mondani róla. Ja meg a másik bojli-s bot miért kell külön bojlis bot?
- Árad -
-
ocsesz
aktív tag
válasz lakisoft #4216 üzenetére
Itt mindent megtalász,pontosan leírnak mindent.A lényeg:mindekettő finomszerelékes horgászatra lett kifejlesztve,a feeder a fenékre míg a match az úszós technikát jellemzi.A bojli külön téma,de hasonló a hagyományos fenekezéshez.-A megadott linken az írások alatt találsz a bojlizásról is cikket.
-
peterszky
őstag
válasz lakisoft #4216 üzenetére
A bojlizás az egy különös dolog. Ami kell hozzá: pénz, pénz, pénz és pénz. Nem mondom, hogy rossz dolog, de szerintem aránytalanul drága, ha minden "bojlis" kiegészítőt megveszel. Van a Haldorádón egy bojli suli cikksorozat, hogy miket érdemes megvenni. Összeírtam, hogy kb. mennyibe fájnak a dolgok.
Kényelmi felszerelés:
Sátor: 50k
Ernyő: 10k
Hálózsák: 10k (van 50k-s is!!! tudnám, hogy miből van...)
Sátorfűtés: 9k
Rezsó: 6k
Bojlis szék/ágy: 25k
Gázpalack: 700 Ft (egy nap elfogy belőle kettő)
---------
110k kbHorgászcuccok:
bot: 20k/db
rod pod (bottartó): 25k
elektromos, rádiós kapásjelzők: 20k
nagy, nyeletőfékes orsó: 15-20k/db
merítő: 10k
pontymatrac: 10k
szájfertőtlenítő: 3k
---------
145k kbAztán van még etetőhajó, 100k alatt nincs használható.
Aztán még ott vannak a csalik, horgok, zsinórok, napijegyek, benzin, stb....
Szerintem nagyon drága mulatság, főleg, ha az ilyen Haldorádós cikkek alapján kezd neki az emberAlap dolog, hogy ennek a felét nem szabad horgászboltban megvenni.
Pontymatrac: barátnőt, anyukát, nagymamát meg kell kérni, hogy varrjon egyet. Kijön 1-2k-ból, ha nagyon használni akarja az ember.
Rod-pod: szóltok nekem, 13k-ért tudok olyat, amit csak a 100+ km/h-s szél borít fel Viccet félre, ha van ismerős, aki érti a fémmunkát, akkor elég olcsón sokkal jobb minőségben állít elő ilyet.
Bojlis ágy, szék, sátor, minigázpalack: pfffff Nem látom értelmét. Talán jobban jár az ember, ha vesz egy használt lakókocsi utánfutót. Az is kényelmes és minden megvan benne, csak vontatni kell és nem bepakolni a csomagtartóba.Bátyámmal és pár barátunkkal egy évben egyszer el szoktunk menni. Én a környezetért, "nomád" életmódért szoktam menni, mert nem igazán tartom fair horgászatnak a bojlizást. A szerelékek nagy többsége esélyt nem ad a halnak. Aztán meg bojlizni nem mindenhol jó, míg fenekezni/úszózni szinte mindenhol. Egy bojlis felszerelés árából pedig csúcskategóriás úszós és fenekezős szerelékünk lehet. Én utóbbit választanám, de megértem azért a bojlisokat is, nem olyan rossz időtöltés.
What else you gonna do on a Saturday?
-
ocsesz
aktív tag
Többek között ezért is lettem match-botos.
Egy bojlis cuccal nem művészet kiszedni a halat. -
-
Sub-S
senior tag
Nem tudja esetleg valaki, hogy Korum kosarakat hol lehet kapni?
-
ocsesz
aktív tag
Bár igaz egyre több a sporthorgász de még mindig kevés.
-
Kukorica2
csendes tag
Hú én már vagy 2hete nem horgásztam Holnap hajnalba megyünk egy törpétől hemzsegő tóba, kiváncsi leszek mecsel ,milyen sikkerrel küszöbölöm ki majd őket
-
Grillo
őstag
Szombaton és ma lent voltam egész nap Keszthelyen. Hát elég siralmas volt, nem nagyon ment a hal. Tegnap egy-két kissebb keszeg, ma meg kissebb kárászok. Persze törpe volt mindkét nap. Az egész parton ez volt, nem nagyon voltak vidámak a sporik...
-
blackvinyl
tag
A magyar női horgász válogatott aranyérmes lett a mai napon Szolnokon!!!!!!!
Olvasd el (végig) mielőtt privátot írnál. Köszi! http://bit.ly/1e0TBbE
-
Dr.Én
veterán
válasz jetimokus #4237 üzenetére
Hát volt rengeteg kapásom fenekzőn, de bevágtamneki és nem lett meg, szerintem kárászok szorakoztak velem
Ő volt az első halam tegnap minimorzsi
Aztán délután pedig ők pici ponty
meg ő
A többi leakadt valamiértWOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
-
Dr.Én
veterán
Elképzelhető.De az a kárász ami a kápen van az olyan szépen felvágta a kapásjelzőt hogy csak lestem amikor tekertem kifele És ezen kárászokbol is egyre nagyobbak vannak abban a tóban .
Ugy néz ki holnap vagy ma du megint ki tudok menni pecázni.De még nem biztos.De ki jutok akkor lesz beszámoló
Na igen nem unatkoztam
WOT: kissio
-
Kukorica2
csendes tag
A temérdek törpe mellet sikerült 9kiló dévért kiszednem
-
lakisoft
veterán
-
Lejszi
senior tag
tegnap du kimentunk Fuzesabonyba a kavicsbányához de 3 dévéren kivul mast nem fogtunk. az idő lehet sracok h ennyire nem kapnak a halak?
-
Kukorica2
csendes tag
60deka fölött nemjött pedig állítólag kiló körüliek is vannak a tóba!MAjd legközelebb tovább maradok és csaklesz valami.
Időjárásank nagy szerepe van a halak kapókedvében.front vagy kicsit viharosabb idő elött álltalában nemesznek és ahogy betör a front vagy megjön a vihar elkezdenek zabálni.(én ezt tapasztaltam)viszont fehérhalat mindig jól lehet fogni kivéve a nagy szél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest