Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    Na, megvolt a botavató peca...
    Újpesti öböl, 2 beton fal közé tudtam lemenni a vízhez, mindenhol máshol voltak.
    Első dobás, akadás. Mondom sebaj, majd a surfer kiszedi. Bekergetem a vízbe, éreztem, hogy elért az előkéhez, aztán a csalihoz, forgatom, rángatom, erre elakadt az is. Na, sebaj, ne adjuk fel, próbáltam a merítővel emelni a surfer zsinórját, de semmi. Volt nálam egy zacskó, pakoltam bele köveket, rákötöttem a surfer zsinórjára, hátha az kilöki, de nem. Na, nem maradt más, benn kellett szaggatni mindent. Iszonyat mérges lettem, de végre lejutottam, kikapcsolódni jöttem, lépjek túl rajta.

    Dobálok tovább, beállnak mellém arra a szabad 20 méteres placcra még 3-an, az ilyent meg nem igazán szeretem, de sebaj, nekem van a legjobb helyem a beton mellett. Azután is folyton beakadt csali a növényzetbe, meg a sok dzsuvába, még jobban elkezdett zavarni, hogy mögöttem állnak, hát elmegyek onnan.

    Másol még mindig semmi hely, kocsiba be, Meder utcához át. Dobálgatok, semmi, átmegyek másik helyre, egyszer csak megint elakadok. Próbálom kiszedni, aztán jól megcsúszott a lábam, pedig már percek óta ott álltam, én meg meg se álltam a vízig, derékig sikerült megfürdenem. Még szerencse, hogy a telefon nem ázott el. Kínomban már csak nevetni tudtam magamon :D

    Szóval igencsak jól indul a kapcsolatom ezzel a bottal... :(

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák