Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LazacX

    tag

    válasz csƵ #30519 üzenetére

    Kinek mi ízlik jobban, igazából mindegy is, én mindegyiket szeretem. De ha a kettő közül választani kell, akkor én jobban szeretem a kárász kissé édeskés húsát kisütve, de a nagyobb kárászok oldala halászlébe, halszeletnek nekem jobb a pontynál is. A keszegek közül (a tóban csak mutatóban van egy-kettő) a jász vezet nálam, a Tiszán sok van. Zseniális íze van, a sárgás színe még külön bónusz esztétikailag is. :) Pár éve belefutottam szintén a Tiszán egy gardás évbe, az utolsó év volt, amikor nem volt még méretkorlátozása, na az még nagyon finom ropogósan, de fólia alatt "megizzasztva puhára" is. A kárászhús állaga és íze miatt alkalmatlan, de a dévér kemény száraz húsa miatt annál inkább kiváló ruszlinak, ettetek már házi ruszlit?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák