Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz TaliGa #4221 üzenetére

    Igen, számomra is váratlanul jól működik az edzőtrió (nem páros), de egyrészt a nyilatkozatokra alapozva (kiemelik, hogy NL a védekezést rakta össze, Chema a támadást), másrészt Gulyás váci szerepvállalását testközelből figyelve (ahol a végén már Kirsner Erika tartotta az időkéréseket, idő előtt ki lett rúgva az ürge stb.) kb. biztos vagyok benne, hogy Gulyi a "korábbi érdemeire való tekintettel" van ott, ahol - illetve csak kirakatbábunak jó.
    Természetesen megsüvegelendő az eddigi szereplés, de azért lássuk be, hogy mind a dánok, mind az oroszok erősen várakozáson alul teljesítenek, és a tegnapi meccsen végig vezettünk (tán háromszor volt iksz, és egyszer vezettek a dánok), a meccs lefolyása alapján némileg jogos a csalódottság (még akkor is ha előzetesen kb. bárki aláírta volna az ikszet).
    A továbbjutás szempontjából az az egyetlen gólocska sajnos jó eséllyel döntő lehet: ha nyerünk, ugyebár az utolsó forduló eredményétől függetlenül továbbjuthattunk volna (és lehetett volna játszatni mondjuk Bartókot is...), így viszont jó eséllyel vereséggel ér fel a döntetlen (mindössze annyit jelent, hogy nekünk elég lenne "csak" ikszelni Izladdal a továbbjutáshoz, nem kell nyernünk). A várható bíráskodás fényében szinte biztosra veszem, hogy nagy zakó néz ki nekünk is, az oroszoknak is.

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák