Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz TaliGa #3824 üzenetére

    A Fradi a vártnál jobban a játszott, a győri védekezés nem igazán állt össze. Én nem drukkoltam egyik csapatnak sem, viszont nekem úgy tűnt, némileg a Fradinak fújtak a bírók. Ha korrekt bíráskodás lett volna, 3-4-5 gólos győri győzelem alakult volna ki szvsz, és nem lennének kérdések.
    Az biztos, hogy ostoba a kiírás: az egymás elleni eredménynek kellene dönteni, ahogy a kupában (mellesleg abban a Győr lenne jobb). Ember legyen a talpán, aki megjósolja, mi lesz: bár a Fradinak komoly sansza van arra, hogy az elmaradt meccsen beérje gólkülönbségben a Győrt, a hátralevő ellenfelek alapján még mindig a Győr tűnik összességében esélyesebbnek (és persze teljesen igazad van: tutira lesznek kritikus hangok). Amúgy a Fradi a végjátékban kétszer is eldönthette volna a meccset: 7 a 6 ellen támadhattak a -1-ért, de még csak értelmes lövőhelyzetet sem sikerült kialakítani.
    Egyébként a vártnál talán halványabb győri teljesítményen nem lehet csodálkozni: ennyi sérülttel, nincs könnyű dolguk (a végén Knedlikova sérülése teljesen jól jellemezte a szezonjukat: ártalmatlan szituációban, egy pillanatnyi figyelmetlenség, és végtelenül peches ütközés = súlyos sérülés).

    [ Szerkesztve ]

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák