Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz Ferike81 #514 üzenetére

    Jól néz ki ;) Én is az ilyen "sk" készült grilleket pártolom, amit az ember a saját szájízére alakít ki, ráadásul a tiédre fér anyag is :C Azzal a kiszedővel kapcsolatban, nekem is új ihletett adtál a most készülő hengergrillemhez ;] Én két darab karmos "fogóban" gondolkodtam, lényeg hogy egyszerű és praktikus legyen, bár én dupla csúszósínen is agyalok, hasonlóképen mint a szekrényfiókoknál a villás kiszedővel max egyel feljebbi vagy lentebbi sínre tenném a rácsot.

  • Ferike81

    senior tag

    válasz Ferike81 #514 üzenetére

    Tegnap megvolt a második sütés. Vegyesek az érzéseim. Tarja sült rajta, de az az érzésem, hogy át kell alakítanom a sütőt. Sajnos száraz lett a hús rajta. Ehető, de nem az igazi. Szerintem a faszén túl közel van a sütőrácshoz. Az a tervem, hogy emelek rajta, hogy nagyobb legyen a távolság. Az a baj, hogy nem nagyon tudom, hogy mennyi lenne az ideális távolság a parázs teteje és a grillrács között. Mivel nagyon közel van, ezért folyamatosan forgatni kell, mert nagyon forró. Ha kevesebb faszenet rakok, akkor hamar leég, ami ugyan a csirkehúshoz jó, de a sertéshús nem sül meg annyi idő alatt. Bajban vagyok. Most, ha megrakom faszénnel, akkor kb 12cm-re van a faszén felszíne a rácstól. Ennek mennyi lenne az ideális távolsága? Ha valakinek van jól működő grillezője elmondaná mennyire van a rácstól a faszén? Köszi a tippeket, tanácsokat.

    Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.

Új hozzászólás Aktív témák