- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz whatnot #37200 üzenetére
Alapvetően minél gyorsabban, hogy eljussunk száraz helyre. Van, aki sikeresen alkalmaz combvédőt, ami lefedi a comb felső részét, így az nem ázik el. Amúgy legjobb megoldás nem kerekezni esőben szerény véleményem szerint. Túl sok a szívás az esővel úgy bringa, mint ruházat tekintetében.
-
rii
nagyúr
válasz whatnot #37206 üzenetére
nekem is rendszeresen kell számolnom azzal, hogy teljesen más időben jövök vissza, mint amiben elindultam, (szombat megyek le vidékre, és vas. jövök vissza) (van hogy mindkét úton szembeszél ...
rendszeresíteni kell egy esőruházatot
Dechatlonban tényleg van valami 5000 Ft-os esőnadrág
és venni kell egy forrasztott varrású esőkabátot, ami tényleg nem engedi át a vizet.a kerékpárra kell valami oldaltáska, és ezeket mindig benne kell hagyni.
mert annál rosszabb nincs, mint amikor megázol, szembeszél van, és még tekerni is kell ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz whatnot #37235 üzenetére
szertienm kell sál a torok védésére ... és a száj elé is kell valami, hogy a hideg levegő ne készítése ki a légutakat ... nem tudom ez a nyakmelegítő teljesen szélálló-e
nekem telejes maszk még sosem kellett, még 2 órás út alatt sem
ellenben van 3-4 pamut nyaksálam, meg garbós pulcsipiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Cathfaern
nagyúr
válasz whatnot #37235 üzenetére
Nyakmelegítő + sapka kombóhoz képest nem igazán van előnye a maszknak. Szerintem a maszk csak akkor jobb, ha több órán keresztül fogsz biciklizni (és/vagy kemény terepen), mert biztos nem mozdul el, csúszik el. De 1-2 órára nem igazán van ennek jelentősége.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
fpeter07
veterán
válasz whatnot #37270 üzenetére
Jégen nem nagyon kell fékezni a drifteléshez. Csak ha egyszer elmegy a kerék, akkor nem jön vissza. Az egyensúlyt elég jól lehet így fejleszteni. A kanyarodási technikát jóval nehezebb, mert ha lejtős (!) 90 fokos kanyar jön, az feladja a leckét. Lehet a határon mozogni, csak jó reflexek kellenek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy ruhás topik