-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Roland861010 #288833 üzenetére
Eddig semmilyent, soha...az eddig = több mint fél évszázad.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
fulton
addikt
Semmit. Vagyis recovery drink" de csak kiadós hosszú/mászósabb utak után ha úgy érzem. Meg nyáron dekás" iso tabletta ennyi. Am csak viz + harapnivaló.
Anno még fősulis koromban volt pár év mikor a testépítés volt a hobbim, annak vége fele én is "nyúltam" kreatin fehérje stb... már most nem szednék kreatint semmi penzért.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
kollagén, ashwagandha, magnézium
ill. mióta edzek is heti 2x, kreatin és fehérje (mert alap élelmiszerből nem jönne össze a napi adag, tejtermékeket és a húsokat annyira nem szeretem)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
dom1n0
senior tag
Vitamin+asvanyi komplexet szedek 1 eve, bitang jol alszok azota, jol, konnyen kelek, sok energiam van
Ashwagandha - sokkal nyugodtabb vagyok
Magnezium - nincsenek gorcsok
Probiotikum - jo emesztes
Tejfeherje sajnos fo.at, marhafeherjet toltam most egy amix-ot, sok elonyet nem vettem eszre
Vettem itt a csoportban ajanlott Sponser reco italt, de az is tejes, igy fo.at
Olvasgatok utana mindig az ujdonsagoknak, probalgatom oket, de a fentiek valtak be hosszutavon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest