-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz -=RelakS=- #13761 üzenetére
Ha meg sehogy se lesz jó, akkor szvsz nem kell erőltetni. Nem éri meg.
Két telet végigbringáztam, annyi pénzt költöttem ruházatra, mint bringára kis túlzással.
Kevésnek bizonyult. Idén már nem tettem magam próbára megint.
Ahhoz, hogy én megint kimenjek a mínuszokba tekerni, ahhoz már emelni kellene a tétet: fűthető öltözék, főleg kesztyű (20-30k). Meleg téli bakancs (30-40k), esetleg fűthető zokni (10-15k). Kamásli önmagában kevés. Egy rakás bélelt hétköznapi téli nadrág, ami kellően bő, hogy beférjen alá a kantáros téli nadrág és mozogni is lehessen benne (kínai áruház).
Hozzáteszem nekem közlekedésre volt igényem, napi kétszer fél óra, nem sportolásra. Ugye nem hajthattam meg magam annyira, hogy nagyon izzadjak. Ha meg izzadás határán belül maradtam, akkor meg fáztam. Az a fél óra meg éppen arra volt elég, hogy addigra melegedjek be, mire éppen odaérek. Vagyis konkrétan az utam 95%-ban fáztam.
Nyilván ha úgy indulnék neki, h semmi sem számít, akkor azért nem is vészes a helyzet, miután kimelegedtem.
Főleg hosszabb utakon, ahol az első fél óra után még jócskán menni kell.
Bár a leghidegebb napokon (-20°C) közlekedés szintjén sem számított semmi, rossz értelemben. Behúzott fékekkel tekertem, ameddig csak bírtam, de az is kevés volt a hőfejlesztéshez.MKK oldalán láttam még a téli útmutatóban egy térd- és combvédőt, amit a nadrágon kívül hordanak. Olyat hol lehet kapni?
Még csak hasonlót sem láttam még kereskedelmi forgalomban.
De legalább most már van Pécsen is Decathlon.[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz -=RelakS=- #13761 üzenetére
Én a helyi zsibin vettem olcsó bemelegítő nadrágot 1500 fabatkáért, szélálló és vízálló a külső része, belül pedig polár a bélése. Viharos szélben sem éreztem, hogy átfújna rajta a szél, szakadó esőben is keróztam benne, ott is jó volt. -6 fok volt eddig a leghidegebb idén, mikor korán reggel a munkába keróztam benne, nagyjából ott lehet a komfortzónája vége, az alatt talán már kelleni fog alá még egy réteg.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest