Hirdetés

Aktív témák

  • belaazallat

    addikt

    válasz Cathfaern #9201 üzenetére

    Majd rakok rá kulacsot 7,5dl vízzel, meg egy 1,5kg-os lakatot, meg egy nyeregtáskát tele szerszámmal, talán csak nem fújja el a szél! :U

    Egyébként aki nem mozog rendszeresen, annak mindegy mekkora súlyú biciklivel teker, nem lesz hozzá állóképessége. Pl nekem ideadhattok egy hyper szuper outit, hiába 5kg-mal könnyebb mint a kostani bringám, akkor sem fogom tudni gyorsabban letekerni a 17km-es napi adagomat, mert az 52-es tárcsához nincs erőnlétem, sem állóképességem.

    Aki rendszeresen teker, túrázik, hegyet "mászik", idővel kialakul az állóképessége és amíg nem ül át egy jobb=könnyebb biciklire nem is fogja megtudni mennyit számít. Csak a topic lakók többsége azt felejti el, hogy a legtöbbünknek nem adatik meg jobb bringára ráülni. (Arról meg ne is beszéljünk, kinek mi a jobb bringa!)

    Na, addig fórumoztam, amíg el kezdett szakadni az eső. Mai etap elmarad. :(

    (#9203) Napfénysüti
    CSak óvatosan az ilyen kijelentésekkel. én is így kezdtem. Aztán egyik alkalommal kölcsönkaptam haver biciklijét, onnantól egyre jobbat akartam. Most 4 bicikli áll a pincében, mert nem tudom eladni őket. (Asszony mérges is, a szekrénysor árából vettem a Wensont.)

    [ Szerkesztve ]

    "Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Aktív témák