Hirdetés

Aktív témák

  • szki

    őstag

    válasz lorcsi #7764 üzenetére

    Lehetőségem volt 3 rövid szakaszon (3x22 perc/10-11 km) tesztelni a Sports Trackert a ZTE Blade telómon (moddolt 2.3.4 SD2 Android OS).

    Az első kettő út 1.1.6-os verzióval történt, és szerintem kikapcsolt 3G adatkapcsolat mellett, de bekapcsolt AGPS-sel. Jobban szívta az akkut, mint a Sportypal Pro, vagy az Endomondo (pár napja ebből is Pro-t használok). De cserébe elég részletesen is rögzítette a magasság, és sebesség adatokat. A Webes felületre feltöltés egyszerűen végbement 3G-ről vagy Wifiről.
    Volt, hogy átváltottam térképre, és lefagyott miatta az alkalmazás (nem reagált a vissza gombra, és ki kellett lőnöm). Ha Home gombbal átváltok a főképernyőre, akkor fent az értesítéseknél nem mutatja a kis ikonját, hogy a háttérben fut az alkalmazás. Ez elég zavaró.

    Ma lett új verzió 1.1.7 számmal, és javították a térképes kifagyást, de az értesítéseknél továbbra sincs kis ikon.
    A 3. utat már az új program verzióval nyomtam le, és 3G bekapcsolva (+AGPS). Nagyon részletesen rögzítette az adatokat, de az akkut is szívta rendesen. Előfordult, hogy a háttérben zabálta az erőforrásokat, pedig nem is rögzített tracket, hanem csak nézegettem a statisztikát az alkalmazásban (Watchdog bejelzett többször).

    Hiányzik számomra a késleltetett indítás, hogy visszaszámol mondjuk 10 mp-ről. Hiányzik még a web-es statisztikából a szintek összeadása.

    Cserébe a készüléken futó apk nagyon sok statisztikát mutat akár menet közben is. Hasznos a térkép, mely mindig szem előtt van, és egyetlen mozdulattal nagyítható.

    Összességében nekem tetszik. De hosszú útra nekem biztos nem lenne jó, mert hamar lemerítené az akksit (4-5 órát se bírna szerintem). Folyamatos szoftverfejlesztés és optimalizálás gondolom segít majd a problémákon.

    1 hét

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák