Hirdetés

Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz D.Orion #25875 üzenetére

    Sajnos nem tudom, hogy mit lehetne tenni, ilyennel konkrétan még nem volt dolgom. Ami nekem van, az nem ennyire csúnya bibi, nem kell kezelni, meg ez az "olcsóbringa", nem is érdekel.

    A bolttal kontaktolj, mindenféleképp. Nem tudom, hogy mennyire lehet a fogyasztóvédelmet belekeverni a dologba, ha szívóznak megéri szerintem felhozni, legalább a reakciójuk kiderül - ugyanakkor én is attól tartok, hogy ez jelentéktelen hiba címszóval lesz eltussolva.

    Ha semmi esetre sem sikerül jól kijönnöd belőle, akkor nem tudsz mit tenni, csak puffogni. Illetve le kell kezelni a problémás területet, ha nem is lefesteni, de rozsda letakarít, és valami lakk, vagy hasonló megy rá - de erről fogalmam sincs, hogy megy.

    :MTC:kandur

    Nem törvényszerű, hogy ilyen egy váz, de látod, előfordul. Hogy szerencsés voltál-e? Nem tudom, lehet :) A lényeg, hogy örülj, hogy nincs ilyen gondod :)

    belaazallat:

    A 35km/h nekem is nagyon a teteje ezzel az áttétellel, már éppen hogy, de nem érem el - ennyit számít neked a 3 foggal kevesebb? Ugyanakkor azt hiszem pont tőled olvastam anno, hogy nem szeretsz elpörögni, és éppen a lassabb fordulatok híve vagy.

    Igazából mindegy is, 44 kerül előre, azért köszönöm a kiegészítő infót :)

    Engem a pomázi úton késő délután hagyott le egy outis, amikor mentem haza. Elhúzott mellettem, dombon felfele - ezért aztán rákapcsoltam, és tudtam is tartani a tempóját. Egy jó 2 percig se :DDD Én tekertem, pörgettem, mint az állat, ő meg épphogy csak tekergetett... :D

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Aktív témák