- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz Pinya007 #5701 üzenetére
nem multhét hétfőn írták ki, mert mikor visszamentem téli szünetről (jan. 7.-én) akkor írták ki. ezt onann tudom h már a téli szünetbe is bizniszeltem és azt számolgattam hogy hogy jönnék ki a legjobban, próbáltam minnél jobb üzletet csinálni, ami idáig úgytűnik h össze is jött.
https://ingatlan.com/33821564
-
becuszabi
aktív tag
RIDEBIKE-nak van köze az eBIKE-hoz? Csak mert az a weboldal sem él.
"Aki szívből él, az élből szív"
-
Krinya
tag
Jó kis videó, csak legközelebb sisak fel, füles ki.
Am. vettem fékeket Avid Juicy 5, 185/160. Remélem elég hosszú a vezeték, mert ugye még nincs kormányom, de így saccra éppenhogy elég... és baromira nincs 'kedvem' hosszabbítani.
Nincs oda nem illő alkatrész, csak gyenge felhasználó
-
Dani_kp
addikt
-
-
becuszabi
aktív tag
Mi is toltunk egy hatvanast. Igaz, csak aszfalton, de az erdőgazdasági utakon is elég nagy a sár. Szép idő volt.
Remélem az erdészek rendbe fogják tenni a terepet, mert amit láttunk az elég elszomorító volt (hihetetlen módon szétcseszték a földutakat a fakitermelés közben...az meg egy másik téma, hogy milyen elmebeteg módjára vágták ki a fákat )"Aki szívből él, az élből szív"
-
nagyúr
válasz bmx powa #5698 üzenetére
A hivatalos viszonteladók áraiból 25-30%-ot levonva kapod a nagykerárat, nem kell túlmisztifikálni a dolgot. Persze, ha nincs konkurencia, a vidéki boltos ennél többért is kiteheti a motyót, de most mondjuk a nagyvárosok boltjaira gondolok, Lánchálózat üzleteire, stb.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Dani_kp #5708 üzenetére
Mivel egy cég. Az E-Bike-ról vásárolt alkatrészek mellé Ridebike-os számlát kapsz, ha gond van vele, a garit szintén vmeik Ridebike üzletben tudod intézni.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Sure, #5340-ben émmeg itt válaszoltam. Persze, ha így nem kerek, szívesen kiefejtem bővebben.
-
nagyúr
Igen. A levegős tagoknál az O-gyűrűt a nyomorúd kamra felé eső végére tolod, ráülsz kényelmesen, vminek neki támaszkodvam majd leszállsz, és megméred az elmozdulást. Ez lesz a SAG. A Propedal ezt nem befolyásolja.
-
Pinya007
aktív tag
Elindult az eBIKE!
Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
Pinya007
aktív tag
válasz Pinya007 #5718 üzenetére
Gondoltam meg is rendelem a hiányzó alkatrészeket az új hajtáshoz. 11-32-es 8s fogaskoszorúra gondoltam, viszont ilyen elosztású Shimano elvileg nincs, csak SRAM.
A hajtás többi része (ezeket már megvettem): Shimano Alivio hajtómű (F-CM 410) és SRAM PC-58 lánc.Szerintetek melyik fogaskoszorú passzolna jobban az új hajtásba? Melyik strapabíróbb? Elvileg mindegy, nem? De ha ettől vannak tapasztalatok, szívesen hallgatom!
-
tr00p3r
addikt
@Pinya: nem lett meg a váltókar szett. lassan szedhetek cavintont. a váltó itt van nálam.
Pénteken voltam a vetítésen. Nem tudom megnéztétek-e a trailer-t amit belinkeltem, de nagyon komoly volt a film! 75 perces, tanulságos, élvezetes és drámaian izgalmas. Majd megpróbálom megszerezni és akinek kell leírni.
Szombaton voltam én is tekerni, bár nem sokat. kb. 30 km, terep és országút vegyesen. Vasárnap még szebb volt az idő, de az a nap már a családé volt.
-
Pinya007
aktív tag
válasz tr00p3r #5721 üzenetére
Akkor rendelek Alivio-t, megadom számod cimborámnak, aztán megbeszélitek, hogy mikor, hol tudtok találkozni!
Fogaskoszorú: Akkor kipróbálok egy SRAM-ot, egy kérdés: ez a kazettaleszedő használható SRAM fogaskoszorúhoz is? Vagy van eltérés a két márka között?
-
tr00p3r
addikt
Jorus: ha az újságosnál már nem kapok nov.-dec. Bikemag-ot, tőletek még be lehet szerezni?Igazából csak az edzéselmélet része érdekelt volna. Vagy ez fent lesz a weben is vmikor?
-
nagyúr
válasz tr00p3r #5724 üzenetére
Írj a terjesztes@bikemag.hu-ra. A web-re 2-3 hónap csúszással kerülnek fel az írások, bár most váltottunk kezelőprogit, és most már közvetlenül a webre is mi, mármint cikkírók fogunk publikálni, így az egyes cikkek (időbeni eltolással természetesen) de rendszerint bővebb verzióban, linkekkel megtűzdelve, plusz képekkel, nagyfelbontású fotókkal illusztrálva mennek majd fel.
Én is tudnék adni neked nov-dec számot, csak - mint általában - Oroszországban tartózkodom.
-
nagyúr
válasz tr00p3r #5730 üzenetére
Nem sok irigylésreméltó attribútuma van, nem ritka éjszakánként a -20 - 25 fok. Az itteniek szerint igen enyhe telünk van...
Tényleg nem vicc, tavaly sokszor voltam ugyanígy, munkából kifolyólag Olaszországban.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
bmx powa
tag
Általában. De nagyonsokszor előfordul az, hogy a nagyker/gyár ad kedvezmény, és azt más nem érzékeli. Vegyük azt a példát hogy mondjuk a Velotrade akciózza a Shimano WH-R550 kerékszettet. Idáig mondjuk 35.000 Ft volt a nagyker ára, és egy hétig 25.000-ért adják. Adott egy bolt, ami megveszi ezt a kerékszettet 25.000ft-ért a nagykertől, és ugyanúgy normális áron adja tovább a fogyasztónak....gyakori az ilyen pl.
Dani_kp: nem, kevered valamivel. Nincs munkaviszonyom az iparral 15 éves fejjel, de a nagykerben/kiskerben dolgozó személyes ismerettségek megvannak
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
nagyúr
válasz Kephamos #5737 üzenetére
A bringa és az írkálás csak hobbi, egyébként repüléstervező tiszt vagyok, plusz hosszútávú stratégiai tervező a polgári repülés területén.
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
Nah haladás, végre megvannak az első alaktrészek az épülő bringámhoz
Első kerék kép1: rigida disc bull felni, DT küllők, joy tech agy, schwalbe gumiköpeny (50%), meg nem tudom milyen belső
Első kerék kép2
Teleszkóp: Sr suntour xcp dj 120mm (véglis csak ezt vettem, mert haveré volt elivleg ugy volt h majd ő is mtb-zni fog, de végül bmx-ezik )
Kormány +stucni: Truvativ hussefelt dh riserbar kormány, truvativ hussefelt stucni
kép2Ha minden jól megy akkor még a héten jön a hátsókerék is
Addig is gyüjtögetem a pénzthttps://ingatlan.com/33821564
-
lajafix
addikt
még mindig kerékpárt keresek.
vélemény erről?Rock'n Roll
-
-
nagyúr
válasz bmx powa #5745 üzenetére
Mármint úgy értettem, hogy nem tartanám logikus lépésnek olcsóbban adni, csak azért, mert épp akciós áron jutottam hozzá. Picivel alámennék a konkurenciának, ha van, de ennyi.
-
bmx powa
tag
szerencsére Kecskeméten élnek még gerinces boltosok, akiknek van konkurenciája, de a konkurencia el van szállva magától és nem ritka h pl ugyanazt a vázszettet dupla annyiért adják...és még így is olcsóbban adják ha olcsóbban jutnak hozzá...
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
dragonfx
veterán
hali!
Szeretnék venni ülést bicajra.
Mindenképp zselést szeretnék kinéztem a lookin 2301 hge típust..van valakinek ilyne avgy tapasztalata vele?
tudom nem kifejezetten montira való de én nem szeretek annyira bedőlni rá mert ugy fája hátam.Most 13% kedvezmény van rá ebikeon avgyvan ahol személyesen ismegtudnám nézni és nem kéen szállítási díjat fizetni? ..most 11e helyett 9300 -13% +szállítás 1100ft
szerintetek?ja és miből tom meg enyémre milyne hátsó shimano váltó kell?? lx-et avgy xt-t szeretnék de van 580as 510es..stb..hmm?? 3x8asa bicajom.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
nagyúr
válasz dragonfx #5748 üzenetére
Nyerget csak személyes próba alapján érdemes venni, mert ahány hátsó, annyi optimális nyereg van. Szal, ami másnak kényelmes, lehet, hogy neked borzalom. Feltétlenül próbáld ki vhogy a választott darabot!
Mindegy, mien váltót választasz a Shimano MTB palettájáról, csak a pénztárcád szab határt. Az RD-M510-es Deore, az RD-M580-as LX a 2005-ös szériából, az 571-es a 2006-os, az 581-es a 2007-es LX, a Shimano oldalán, vagy akár EBike-on is össze van foglalva, hogy miben különböznek.
Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ambilight Light Box Strip kit. 5m/300 led !Új!
- Heusinkveld Sequential Shifter
- Razer Blade 15 2021 Advanced, I7 11800H, RTX 3070, 32GB, 1TB
- 7.1-ES FÜLESEK /ASUS - COOLER MASTER - REDRAGON/ DOBOZOSAK - HIBÁS / ESZTÉTIKAI HIBÁSAK !
- PlayStation 5 (PS5.) 825GB. SSD. Digital Edition (CFI-1016B.) Kiváló állapot,Tökéletes működés.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest