Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Bikeman

    aktív tag

    válasz tr00p3r #17787 üzenetére

    Elég saras a helyzet arrafelé, de hátha szárad valamit...

    Más: Most jöttem meg a János-Hegyről, van egy bizonyos János-Hegyi út, ami a Mátyás Király útból indul, és felmegy a libegő végállomásáig. Namost. Ven egy emellett futó, ill. ezt néha levágó (mivel szerpentin az aszfalt) túrista jelzésü út.
    Pár hete beraktak függőlegesen faoszlopokat a földbe, 1,2 magasságban, ma meg mit látok? Keresztbe deszkák (jó vastagok). Rajta cetli: "Az illegális (!) kerékpárutak le vannak zárva, rámenni veszélyes és tilos!" Van egy kis flik-flak hagyva a gyalogosoknak ott persze átmentem, de van egy gyanúm, hogy ez nem a fölfelé igyekvő bringásoknak (mint én) hanem a lefelé tépő nagyteló, nagyfék, nagysisak iskola illusztris követői miatt lett kitéve, akik nem ismernek se istent se embert (gy.k.: mennek mint a' állat, jön szembe egy gyalogos család, nem számít ugorjanak el) Ugyennek a szép társaságnak egy csoportja, már rángatta erősen a deszkát, nem hiszem, hogy sokáig fent lesz.
    Viszont fennt a Normafánál mehettem bármerre, le, fel, egyenesen, sehol semmi deszka meg oszlop.Szóval biztos, hogy amiatt van, amit az előbb leírtam. A kiirás mégis zavar, ha ott egy túristaúton illegális, meg tilos, akkor 1km-rel feljebb miért nem az?

    Amivel egyetértek, az az, hogy a libegő alatti halálutat is lezárták, mondjuk arra épeszű nem megy rá, csak ha viszik.
    Régebben próbálkozott már az erdészet, az egész Harang-Völgy szélét lezáró utcai (útmenti) vaskorláttal, aztán hirtelen eltűnt (gondolom túl veszélyes volt, mondjuk ez is az, ha valaki nincs rá felkészülve.

    Ja és persze ugyanezen a szakaszon van 3 vastag kidőlt fa (az elmúlt hetek viharainak termése) most már nem is csoldálkozom, hogy miért nem tarkarítja el őket az erdészet ami a kötelessége lenne... Mindezt az én (mi) adónkból... :(((

    És az egésznek semmi értelme, mert aki arra akar menni most is arra fog, maximium lassítja egy kicsit az "átkelés" néha, de attól még a két deszka-oszlop közötti távon pont úgy fog közlekedni mint eddig (50km/h), na meg én is felfelé (15km/h :D).

    Bici: biztos, hogy jó ricnire húztad? nem eggyel mellé?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák