Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz DS39 #5058 üzenetére

    Nem nagyon értem, miért szedték le a konkrét példakódokat, pedig elég jól le volt vezetve, milyen baromságok voltak fent, meg át is volt húzva, amit azóta javítottak (valszeg többek közt ennek az oldalnak a hatására, mert figyelembe is vett feedbacket nem lehet küldeni, mint azt írják is), de archive.org-on megtalálható a korábbi tartalom, most például random a 2013. januári dátumra kattintottam rá, itt olvasgathatsz:

    http://web.archive.org/web/20130115033517/http://w3fools.com/

    "egyébként én is sokszor néztem már onnan kódot, és mind jó volt, szóval kiindulási alapnak megfelel."
    Régen én is néztem róla példakódokat, és csak később fedeztem fel, milyen rossz kódolási szokásokat nevelnek az emberbe, nem beszélve arról, hogy mennyire sok szimpla HIBA/téves állítás vagy rossz módszer van a kódokban/"doksiban".

    Ajánlottam alternatívát, konkrétan az MDN-t, ami Wiki-szerű, sokan tudják ellenőrizni/javítani, sok példakód van fent jsFiddle-demókkal együtt, és a dokumentáció jó minőségű, plusz hasznos gyakorlati tanácsokkal lát el, na meg nem csak saját magukat reklámozzák mindenáron, hanem külső, tanulásra alkalmas oldalakat is linkelnek. De ezt bővebben már kifejtettem a korábban belinkelt két másik hsz.-emben is (nem véletlenül linkeltem). :)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák