Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    válasz Sk8erPeter #4172 üzenetére

    Elnézést, hogy ilyen heves reakciókat okoztam a mentalitásommal, felesleges is vitatkozni itt bárki álláspontján. Lehet rosszul fejeztem ki magam és picit másképp csapódott mint ahogy gondoltam, de ne is vitázzunk ilyeneken tovább, ez nem az a topic.

    Inkább a facebookra vessük rá magunkat. Tudom, hogy nem etikus átalakítani facebook hatalommal szemben, de egyszerűen nem illik az oldalamhoz az ő kék csúnyaságuk.
    Továbbra is az a kérdés, hogyan tudnám a legszebben kihelyezni a stream-et az oldalamra? Azért kellene főleg ez a megoldás, mert facebookra lenne időm 1-2naponta friss dolgokat tölteni, de a facebookra és a weblapra is mindig minden frisset kirakni nincs időm (és FB-ra könnyebb is ilyeneket postolni)

    Más. Egyszer talán összejön az időm és a kellő ihletem egy kertépítős oldal kialakításához. Kérdeznélek titeket, megfelelő lenne a jelenlegi design ezen oldalhoz is picit átdolgozva vagy valami más / korszakalkotót kéne csinálni? (annyi módosítást gondoltam, hogy a felső fű alatt rögtön lenne teljes széltében egy diavetítés gyönyörű kertekkel - persze wide formátumba, hogy sok helyet ne vegyen el) A legfőbb cél az optimalizáció lenne, kertépítés szóra nem lesz könnyű előre szurkolnom magamat.
    Az oldal elég összetett lesz, kertstílusok / anyagok / referenciák / ötletek / kerttörténet stb stb... Egy olyan oldalt szeretnék, amit bárki megnyit azt látja, hogy Ők ismerik a kertkultúrát, nagy referenciával rendelkeznek, megbízhatóak és meg tudják valósítani azt, amit még csak kitalálni sem tudnék.

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák