- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
megoldottam hogy nem kérek értékelést, csak akkor ha ragaszkodnak hozzá, ez így teljesen működő megoldás a problémára spam filtert nem ezért fogom megkeresni ha eddig nem kellett, bár működik az magától is, gmailes címeket meg vakerás dolgokat random szereti kiszűrni a gmail, lehet az is öntudatra ébredt
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
KTU
addikt
válasz TeeBee73 #78662 üzenetére
Igazából nem reklám, csak saját,
de szerintem így kísérletezik ki, hogy mi a leghatásosabb bosszantás(#78658) poffsoft:
Ez ellen semmi nem véd, láttam a barátom barátjának barátjánál, akinek volt fen valami adbcdeblock
fujj, fujj[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Outlander
addikt
Nekem nincs adware blokkoló a telefonom, igaz hostból tiltva van minden...
Viszont pc sincs egy pár hónapja blokkolva a péhá, na nem azért mert hogy legyen reklám, hanem mert akkor tájt valamit nagyon elqrtak és máshogy nem volt elérhető az oldal.
Egyébként igen... sokaknál biztos h be lesz kapcsolva, persze tudom én, meg minden... de ne kövessük már a huszadrangú eldugott orosz fórumokat?!
Vagy ha igen, akkor legyen olyan szabad az user is...Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
bsh
addikt
a boltban előttem egy nő vásárolt KÉT DARAB tepertőt.
-
KTU
addikt
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
poffsoft
veterán
már a tepertő sem a régi.
pörcnek híjàk, darabja fél kiló.a host block az droid default, én még mást nem làttam
adb lóphasz, megin itt a reklám. stock iexp.ja, am. nemtuggyátok b@zi billentyűzetek (android, google, kii) a del gombra miért hülyül be? törlés helyethelyhelyethehelyethelhelyethelyhelyethehelyethhelyethelyhelyethehelyehelyethelyhelyethehelhelyethelyhelyethehhelyethelyhelyethhelyethelyhelyehelyethelyhelhelyethelyhhelyethelyh
ilyen f@sságokat csinál, ha nyomom?[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz poffsoft #78673 üzenetére
ööö a pörc és a tepertő két különböző dolog. mondjuk lehet hogy valami hülye multi az egyiket a másik nevén árulja.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #78680 üzenetére
így van. az a különbség, hogy egy pörc az hatvan másodpörc, míg a tepertő az nem.
-
faragojof
őstag
Idefigyeljenek, emberek!
Még most álljatok neki az utolsó csuszás pörcnek, utána mindmöghalunk!"Formicate Under Command of the King,,
-
aXXon
őstag
Megjöttem a Balatonról és itt a világvége Ez jel, mind meghalunk
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
TeeBee73
veterán
Túrót. (Tésztával, sok pörccel). Én majd csak hétfőn mindmeghalok, úgy döntöttem.
MOD: Jof: Igen, ismét hajnalban kommentelek. Tudod, a túlhajszolt nemi élet (teljes hiánya) miatt van.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kupon kunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest