- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi72
senior tag
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
na, öltözök oszt mögyök inni
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
Elso HB hello, nekszt pliz!
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #50187 üzenetére
Számszungba' nem tudok sajnos.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Ramius
őstag
Droidtelefonról hogy tudom a legegyszerűbben lementeni a névjegyeimet?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #50210 üzenetére
Nem gond, úgy néz ki hoznak nekem Lándonbúl (meg whiskeyt is ).
Devidtől meg érzékeny búcsút veszünk vagy 1 hétre
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Devid_81 #50211 üzenetére
Elsőért esetleg, az utolsóért tutter kibaccnak...
mod: látom nem csak én gondolom így(#50216) fero02: azt kifelejtetted a felsorolásból, hogy
-leírod egyesével egy (néhány) A/4-es lapra
Igaz nem a leggyorsabb módszer, de egyszerűnek egyszerű![ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
george11
addikt
Az amerikai iskolába, a tanárnő azt a feladatot adja fel, hogy mindenki gyűjtsön egy tanulságos történetet.
Másnap:
- Nos, te Pistike mit gyűjtöttél?
- Egyszer amikor vittük a tojást a vásárra, eltört a szekér kereke, és eltörtek a tojások.
- És mi ebből a tanulság?
- Az, hogy ne vigyük egy kosárba az összes tojást.
- Jó, és te kicsi Juliska, mit gyűjtöttél?
- Egyszer amikor vittük a tejet a vásárra, megbotlott a szamár és kiborult a tej.
- És mi ebből a tanulság?
- Az, hogy ne vigyük egy kannába az összes tejet.
- Jó, és te kicsi Tomika, mit gyűjtöttél?
- A bácsikám Vietnamban szolgált zöld sapkásként. Egyszer lelőtték a helikopterét, amelyben a frontra vitték. Volt nála egy gépfegyver, egy kés és egy üveg Whisky. A zuhanás közben megitta az üveg Whiskyt, hogy ne vesszen kárba. Amikor földet ért szembe találta magát 100 vietkongal, 50-et elintézett a gépfegyverrel, amikor kifogyott a muníció. Fogta a kést és megölt vele 30 vietkongot, de akkor kicsorbult a kés éle. A maradék 20-at pedig saját kézzel intézte el.
- Jaj, és mi a tanulság ebből a szörnyűségből?
- Mi-mi... hát, hogy ne baszogasd Bob bácsit ha részeg!"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
első
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
köcsögtopic
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
harmadik
-
Devid_81
félisten
válasz DeltaPower #50218 üzenetére
Meg nem kizart, hogy egy hetre oda leszek, valami huszon eve nem volt akkora vihar mint ami most kozeleg az oceanrol..holnap estere er ide, es hetfon reggel amikor melozni kell menjek, akkorra lesz a maximumon...szoval majd latjuk, hogy jutok el biciklivel a melohelyre...gyanitom sehogy
...
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #50227 üzenetére
Szerintem nincs azzal semmi gond, teljesen belefer az elvarasokba...legalabbis az enyemekbe
De latom akkor nem csak nekem jon be!...
-
-
TeeBee73
veterán
Jól kinyírtam a topicot.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Devid_81
félisten
Mintha eltunt volna par hsz innen...
...
-
Devid_81
félisten
Ilyen ZTE telefon volt-e mar valaki kozeleben?
Tesomnak akarnek venni valami vackot, mert a regi teloja erosen haldoklik....
-
Devid_81
félisten
válasz fero02 #50239 üzenetére
Fuuh, miert erzem a gonoszsagot az irasodban...gyikrol maa nem is beszelve!
Annyira nem jellemzo, hogy engem kihagynak, szoval ne irigykedjetek itten nekem!
Jol van latom itt uccse jutok elore megyek jelentek mindenkit az anonim gonosz-hatso-szandekuak topikjaba, aztan meg kerek egyeni arckepet magamnak![ Szerkesztve ]
...
-
csaszi72
senior tag
Vegyetek Festinát, vagy offoljázok széjjel.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
TeeBee73
veterán
válasz ekrisztian #50241 üzenetére
Én azonnal mentettem.
Valahogy, éreztem, el fog tűnni."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest