Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • george11

    senior tag

    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    Nyilván mind 403-as lesz, de bele kell kattintani a címsorba, aztán enter, és lesz kép.
    A modoknak ezúttal előre üzenném, hogy kibasz felesleges mind a négy linket megnyitni, mert sem bimbi, sem punetti nem látszik a képeken, (alaplap/vga meg pláne nem), és nem szexuális tárgyként vannak fotózva a lányok, ráadásul arcuk is van.
    Mitöbb nincs felugró ablak csöcsökkel, meg ilyenek. Szóval most időt spóroltam az életükből, ami köztudottan pótolhatatlan.(ezt majd a következő bannolásnál enyhítő körülménynek illene venni :D )
    Szöveget nem írok, mert sajna az elmúlt egy hetet be kell pótolnom( a ferdef@szú brigád nem kicsit hagyta elsüllyedni a PH szeme fényét ..., így próbálnám felpörgetni legalább arra szintre, ahol a ban előtt volt :U )
    mindenkiszégyeljemagát
    Mentem aludni, viszoncsókolom mindenkibe :DD

    mod: az hogyap@csába van, hogy kiemelt figyelmet kapunk, de csak akkor süllyednek le a prosztó szintünkre(mármint akkor kommentelnek), amikor a bant oszogatják? Kedves moderátorok lehetne ám aktívaban is közreműködni a topicban, ha már minden nap itt campeltek :D Amíg nem gyaktok széjjel minket, addig tuti jól ellennénk :)) Bár mostanában már a bannokért sem megy semmi parasztlázadás, szóval, csak bátran. Ki vagyok váncsi kinek van vér a pucájában kivenni a részét a PH egyik legjobban aktív/pörgő, és nemnormális topicjában. http://img.carstyling.hu/img/forum_icon_csodalkozik.gif

    [ Szerkesztve ]

    "5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

Új hozzászólás Aktív témák