Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • george11

    senior tag

    válasz Rics22 #20574 üzenetére

    ""Eddig csak tippeltem rá, de most meggyőztél" :U ..."

    véleményem csak lehet nem? ;)

    Nem arra kéne mérgesnek lenned, aki 75-el baszog. Arra legyél mérges, aki nem előzi meg, és az utána jövőkre, akik beállnak a sorba. Így egy lassú autóból lesz egy egész kocsisor. Jelzem nem az első miatt, hanem amiatt, hogy a többi követi.
    Engem ez már nem húz fel, mert minden áldott nap egy ilyen sor végére zárkózom fel :DDD (katonatelep-kecsemét közt) ráadásul itt a 60km/h a divat. Amúgy időben a 75 és a 90 közt rövidtávon nincs értékelhető időkülönbség (számolgass utána ... óránként buksz vele egy nagykőrös-kecskemét távot, ami nem sok). Vagy 300km-t utazol egy ilyen sor mögött?
    Komolyan nem értem a kirohanást. :F

    "szemből forgalom,főút full kihalt,sehol egy lehajtó,falu,de még földút se,semmi...ő döcög elől 75-el,mögötte 2km-es kocsisor,előzni nemtudsz..."

    na most kihalt, vagy forgalmas ? :D

    És nem húzzuk fel magunkat rajta, mert a közlekedés nem arról szól, hogy valaki siet a többi addig félreáll (hacsak nem mentős vagy, mert akkor értem :D ).
    Ha messzire megy az emberfia, és haladni akar, akkor autópálya, és meg van oldva.

    Fúúúú de körbejártam a témát. Amúgy nincs igazam, mert az az igaz, amit a grandeP fog írni akármi is legyen az :DDD

    "5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

Új hozzászólás Aktív témák