Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bsh

    őstag

    válasz alázógyík #107851 üzenetére

    hát, egyrészt azért, mert régen a nyárban az volt a jó, hogy kivonultak az ott edző nemtudomkik a kinti medencébe edzeni, és végre bent lehetett úszni. most már nem, mert most már bent IS edzések vannak... és ráadásul nem is csak este 7ig, hanem fél8ig! vagy tovább, mert az edzők simán leszarják és túllépik azt. meg a nekik kiírt pályák számát is... a köznép meg be se jut lassan a közintézménybe, meg nem tud egy rendeset úszni mert nincs rá idő... múltkor is mentem negyed8-ra, hogy mire bemegyek, átöltözök, stb. addigra fél 8, vége az edzésnek és lehet úszni... hát erre kétszer 6-8 ember áll sorban két pénztárnál (mert a többi az zárva, de a pénztáros nők ott turbékolnak...) mondom dikk wtf ez a sor, ilyenkor este?! és ráadásul nem is haladt semelyik sor! kajakra fél órát álltam sorban és már épp indultam volna haza, mert már nem volt értelme bemenni, mire az egyik turbékoló pénztáros felismert és kivett a sorból és adott nekem karkötőt, amíg a másik pénztáros a sorral baszkódott... na rohanok be, hogy még legyen időm. erre vénasszony a lépcsőn pancsolja magát. há halaggyámán a jó istenedet! már majdnem átugrottam a feje fölött :D háromnegyed 8... na mondom, még pont 1 órám van, mert háromnegyed 9kor illik kihúzni a picsába, mert 9ig vannak nyitva. erre elkezdenék úszni, jön egy csávó, hogy elnzést, de itt edzés van. mondom, nem, nincsen, az edzés a fél8-ig volt. nem, 8-ig. hát mondom, kiírva fél8 van, úgyhogy koccolhatsz. de hát itt világjátékra edzenek! leszarom bazmeg, eddzenek a kiírt időben. én meg olimpiára készülök he! és mondja, hogy ha be akarok jönni úszni... he?! mondom, jóhogy be akarok, hiszen azért FIZETTEM! és elkezdtem úszni. mire megfordultam eltakarította a pályát... jó akkor nyomom mint állat hogy behozzam az időt, majd' megfulladtam, de rekordot úsztam idegből, úgy fölbasztak :D nézegetem a fali órát, mennyi időm van még? erre fél9kor lekapcsolják a lámpát. he mondom wtf? mindegy leszarom, úszok tovább. erre a medence körül mászkál valami ember, az mintha odajött volna egy fordulónál, meg mintha makogott is volna valamit, de bedugult füllel úgysem hallottam semmit, szóval :D na háromnegyedkor végeztem és húzás kifelé - még egy csomóan voltak... ja és persze az csávó szerint "8ig van edzés" - hát nyilván 8kor sem fejezték még be...
    erre most meg tegnap nézem: áremelés volt... az eddigi 9000 forintos 10 alkalmas úszó bérlet most 12800... 40%! de ez időkorlátos (2 óra) és hétvégén csak hajnalban használható. ezért én az úszó+élmény kombináltat vettem eddig 9870-ért (987ft/alkalom), mert az nem időkorlátos hétvégén sem. na az viszont megszűnt! úgyhogy most vagy vehetek 40%-al drágábban szarabb, korlátolt bérletet... vagy ha nem szeretnék időkorlátokat, akkor a következő elérhető bérlet ami ezt tudja, az 25600ft! :O egy laza 3x annyiba kerül! vagy ha hétközben úszóbérlettel járnék, de hétvégén vennék belépőjegyet, amivel nem csak hajnalban lehet úszni: az első és egyetlen belépőjegy az 3200ft, eddig a kombi bérlettel ugye 987ft volt... tehát ez is laza 3x annyiba kerülne!
    meg most látom, hogy az eddigi 21 órás nyitvatartás már csak 20:30... (bár a pályabeosztásokon még mindig este 9ig vannak az idők, úgyhogy ez mostanában változhatott meg...) akkor már értem miért oltották rám a lámpát a múltkor...
    meg szombaton is edzés van kiírva... akkor mentem, mondom majd csak elférek azért azon a pár pályán. hát el fértem, mivel nem is volt edzés bammeg, csak megtévesztésnek volt kiírva!
    de így hogy most rendszeresen fél8-ig (és tovább) vannak edzések, és fél9kor meg bezár, gyakorlatilag nincs értelme este menni, mert időben nem fér bele az úszás. gyak. 45 perc van, annyiért nem vizezem be magam. cserébe majd mindenki hajnalban fog menni és még nagyobb lesz a tömeg - mivel természetesen hajnalban IS edzések vannak!

Új hozzászólás Aktív témák