- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Vezetékes FEJhallgatók
- Everest / AIDA64 topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple notebookok
Aktív témák
-
george11
addikt
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-
george11
addikt
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Akkor offolok kicsit
Hovatovább kellemes összeállítás
-
george11
addikt
-
george11
addikt
válasz faragojof #29750 üzenetére
Hát veled mi lett bakker?
Agyátültetés, vagy nővé operáltattad magad, hogy ilyen kirohanásod volt?
(no offense tényleg nemtom mi volt veled, de azért fura)
A lényeg, hogy frissen üdén, és egészségesen tudod tovább offolni a topicotmod: grandeP-nek azt se hidd el, amit kérdez tuti rád vadászott, csak elhibázta
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
Nem
(de igazából mindegy, mert úgy hallottam, hogy dolgozni is kell munkaidőben, így neked kiesik a szórásból )"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
-
george11
addikt
válasz Ramius #29878 üzenetére
"mert hiába szaladt george megvédeni"
Ez jó volt, köszi, felvidítottad a napom.
Nem védek én senkit, csak leírom a véleményem, mint szoktam általában ... Régebben(mármint akkor régebben, amikor a mostani ide írkálók meg azt sem tudták, hogy van PH), simán belefért az a stílus, meg állatkodás, amit most pár ember tűzzel vassal irtani próbál(fújj csajosképek, meg offlás, meg csúnyán beszél meg ilyenek ). Szerintem nem azért járunk ide, hogy etikett leckéket osztogassunk(magyarul szólván egymás f@sz@t opjuk), hanem, hogy dumáljunk a haverokkal.(a nem haverokkal meg nem kötelező) Az adok-veszek rész már eléggé háttérbe szorult, így marad a marhulás. Aki komolyabb hangnemre vágyik, az szerintem nem ebbe a topicba jár.(amúgy a Fero egy pharaszt, de nem mondja el neki senki )
mod: nyilván ma estére meglesz a program
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz Ramius #29892 üzenetére
"Ne légy kötsch, tényleg nem tudom ki az a Loretto...
Pálinkával ki fogom próbálni, az van mindig. "
Most komolyan ezt vetted magadra, és ezért megy a szájtépés?
Gyerekek nemááá ...[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz alázógyík #29896 üzenetére
óvónéni a bandi meghúzta a hajamat
Nekem van egy rekesz söröm épp. (igazából már csak 4 doboz híján egy rekesz )"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz Norb3rto #29907 üzenetére
Huhh. Ehez nem lenne elég inni. Kéne valszeg némi gomba, vagy bélyeg is, hogy bele lássam a szépet
Mod: megnéztem még egyszer... a ma esti recskának lőttek. Lehet a holnapinak is És így jobban átgondolva valszeg nincs az a szer, amivel neki lehetne esni ennek a nő(?)nek.
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
Hogy legyen valami ON is:
-
george11
addikt
Látom a csodálatosan kifinomult humorra nem vevő most senki, így marad az alap sablon
-
george11
addikt
válasz bartucc #29913 üzenetére
Most láttam meg a kommented végét.
Alázógyík előtt senki ember fia ne hajlongjon, főleg ne háttal, mert abból csak a baj leszui: gyík, még mindig aranyárban adod a dvd írókat? előbb-utóbb beesek majd érte, csak az idő sehogy sem akarja kiadni.
mod: daninet: de igen, már régen, de aki nézi, az pont leszarja, hogy milyen fesztivált csinál magának a futamok végén. A lényeg a 2-3-4-5-ik hely.
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
Nem is tudtam, hogy GrandeP mostanában daewooval jár.
-
george11
addikt
Egy kis autóápolási trükk csak nektek.
[link]"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Nekem ilyen bringa kell
-
george11
addikt
-
george11
addikt
válasz Szlovi #30002 üzenetére
Nekem az elsőzés nagyobb öröm volt, de az meg már úgylátom nem divat
mod: üzenem Daninetnek, hogy rábaszott, mert ő akart lenni a harminc csilliomodik.
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz daninet #30009 üzenetére
Nézd meg a vinyó mazzagjait, meg a vinyót is.
Én anno optam ilyennel. Kábel szaródott, hol volt kontakt hol nem. Mire kicseréltem már a vinyó is elkezdett megfáradni, de meg sikerült menteni azért.
De előtte mossá lábat"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
-
-
george11
addikt
Szép új világ jön: [link]
Még egy pár ilyen, és visszatérünk a kommunizmusba, vagyis nem oda, mert ott mindenkinek volt valami állása ..."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Autós topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest