- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
george11
addikt
válasz daninet #40543 üzenetére
Jelentsed a modoknak, már úgyis rég jártak erre
amúgy meg jófej voltam, mert van 11 perces változat is[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-
george11
addikt
ecsém ... a tetőcsomagtartó meg máá luxus mi?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz poffsoft #40552 üzenetére
Nem csajos kép, arra meg nincs limit
A rúd meg nemtom zaklatásra kell-e, vagy csak egy magán vasúti átjárót terveznek építeni.[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
Neki meg gratula [link]
-
george11
addikt
Egy rablónak a buszmegállóban megtetszik egy apáca. Odamegy hozzá, és ezt kérdezi
- Te nagyon tetszel nekem, nem tudnálak-e magamévá tenni?
Az apáca így felel
- Sajnálom, de én az Istennek élek, hogyha majd eljön Jézus Krisztus, akkor az övé leszek.
Ezután az apáca felszáll a buszra. A rabló utána megy, és megkérdezi a buszsofőrt
- Nem tudja, hogy tudnám magamévá tenni az apácát?
Így felel a buszsofőr
- Minden reggel 6-kor a temetőben imádkozik, hogy Jézus Krisztus jöjjön el. Öltözzön be Jézus Krisztusnak!
Úgy is tesz a rabló. Az apáca valóban ott imádkozik. Így szól a rabló
- Én vagyok Jézus Krisztus, azért jöttem, hogy magamévá tegyelek.
Az apáca bele is egyezik, csak az volt a kérése, hogy hátulról csinálják.
Végeztek, és ezt mondta Jézus Krisztus, vagyis a rabló
- Hehe, én a rabló vagyok a buszmegállóból!!!
- Hehe, én meg a buszsofőr vagyok a buszról!!"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #40629 üzenetére
És beleszakadnának, ha erről mindenki kapna egy privátot basszákmeg?
A legutolsó utáni fostos XY fórumban is alap, hogy az ilyen "apróságokról" kap minden user egy értesítést.
A ph színvonala egyre jobban konvergál a nullához, ami az userek igényeit/kiszolgálását/értesítését illeti."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Találtam egy ilyen filmet:
Duke.Fuckem.XXX.DVDRip.XviD-CHiKANi[rbg]ez a djúknyukem filmes változata?
-
george11
addikt
válasz Chaser #40673 üzenetére
Ennyire nem szarhatnak bele az egészbe
Kirak valahova egy írást, aztán aki nem találja meg az megy a levesbe
(amúgy pusztuljak meg, ha nem az új apró miatt lett ez a varia is)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #40692 üzenetére
Hogynézelki bazmeg? Elesté cangával?
-
george11
addikt
-
george11
addikt
-
george11
addikt
1
elnézéstbocsánat
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
Csóringer csajnak picit nagy az ülés.
[link] elég opatós ám így utazni"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
harmickettő basszátokmeg
-
george11
addikt
ezttessék megnézni,aki még nem látta, mee hatalmas (mármint a videó, meg a faszi, nem az autó)
-
george11
addikt
válasz M_o_g_y_i #40738 üzenetére
Köszmá Ilyen idős még sosem voltam
A telszámod majd lődd már el sms-en, vagy mailben, mert megint bannolva leszek"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz M_o_g_y_i #40740 üzenetére
Lehet nem ártana, mert ezért ne mtudom mi jár.
eléggé oribtálisan be vagyok b@szva, ami nem cksak az én érmdemem, de ez már így van
(remélem nem tiltanak i végleg, mee az sopó lenne, de bben van a pakliban)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Köszönöm mindenkinek a jókvánságokat, meg a miegyebeket.
Sikerült felébrednem, és pöttyet másnaposnak érzem magam"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
-
george11
addikt
válasz tibibi #40821 üzenetére
Ebben az a szép, hogy Albertirsán van, és kb itt töltöttem el a fiatalságom java részét
(azóta már valami bevásárlóközpont van a helyén)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
-
george11
addikt
ezt meg a gyúrós topicba akartam betenni, de nem vagyok olyan gecc, hogy megkérdezzem: ezeknek mozdulatoknak/kitartásoknak hány százalékát tudnátok megcsinálni?
ezt meg faragó kollégának e
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
beszarok de ez is magyar zene (mondjuk az MR2-n kívül sehol nem hallani köszönhetően sok tátika megcsinált "zenének" )
-
george11
addikt
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #40873 üzenetére
fapfapfap
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #40875 üzenetére
Hát azért van pár ez az, amit illene tudnia egy powercsávónak.
Meg amúgy is jó basztatani őket/téged ilyenekkelLátod ő is testépítő, mégsem robotra gyúrta magát [link] (megintköcsögvótam )
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest