Aktív témák
-
chipi-85
senior tag
válasz faragojof #40798 üzenetére
Mert akkor nem tudnál beszóni...közelről...
daninet: Hát persze hogy megölnek...nekem Wavem van, és én úgy lettem lehurrogva...nemhogy egy androidos oda piszkit
szerk2: Andorid 3.2.1 van a táblámon...hát sokkal, sőt mérföldekkel jobb mint a bada..várom az ICS-t
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Androidban most nagy mágusnak érzem magam, csomó szutykon volt alkalmam tesztelni...
Részemről, qrva jó, qrva gyors, minden szuper, de azért hetente 1-2 alkalommal érdemes újraindítani!
Samsung-nál a kiest nem használjuk, mert az a legnagyobb ellenség, illetve amint kezeünkben a tábla,telefon, stb... azzal kezdjük h megnézzük melyik a legfrisseb custom rom hozzá... samsungnál ez duplán igaz.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
chipi-85
senior tag
-
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Norb3rto #40808 üzenetére
Jó ötlet!
Először azért megvárom ,hogy Androidos alkalmazás legyen hozzá, a fenének sincs kedve állandóan a helyszínre utazgatni...
Ez beteg wazze!Mint ez kb.:
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #40803 üzenetére
Nem volt mire lecserélni, ahogy nézegettem most se nagyon lenne remélem még pár évig kiszolgál, egyik legjobb biznisz volt innen
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
M_o_g_y_i
őstag
Gondolta volna ezt bárki is??? Kapják be!
Fentről jött utasítás, hogy hagyják ki a hipermarketeket az Erzsébet utalványból
"Az OKSZ szerint ezzel ellentétben az állami cég elzárkózott nemzetközi láncok megkeresésétől, vagy lehetetlen feltételeket támasztott számukra. "
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Chaser
legenda
válasz M_o_g_y_i #40815 üzenetére
De ez se kutya, béremelések avagy elbocsátások? Hogy ezeknek mindig mindenhez hozzá kell nyúlni, cafeteriára is köpköd nálunk mindenki, kb kitörölhetem vele a hátsó felemet
-
GrandeP
addikt
Most már télleg nem bírom...
Primo topik, zozo skin, srác naponta-kétnaponta feltol(t) egy verziót, ami hibát kijavít, helyette 2 állja a helyét.... tehát állandóan bugos, a legfrissebb verzió is.
Ahányszor szóváteszem, h esetleg várna több napot, vagy tesztelné mielött kiadja, annyiszor kapom a fenyítést mindenkitől, h a srác a lelkét is kiteszi, meg csináljak jobbat, meg izé, meg hozé....
Most kaptam fenyegetést is, h ha mégegyszer szóváteszem a bugokat, akkor repülök az oldalról....
-
alázógyík
addikt
Van egy P4-es Dell notim eladó. 3GHz cpu, 1GB ram, ......
Szép állapotban, egész jó aksival.
32K -
GrandeP
addikt
válasz daninet #40818 üzenetére
Az a gáz h télleg ezt írták...
A skin készítő is a visszajelzésekből tudja ha valami nem működik a munkájában. Ez annál bonyolultabb rendszer mind gondolnád.
Őrülj neki hogy megosztják veled a munkájuk gyümölcsét!(I)Vagy pedig azzal van baj, ahogy reportolok?!
Ez szar!
De miért?
Mert ez egy szar, ez is szar, meg ott is....
De konkrétan mi?!
Nem érted h szar?!
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
-
DeltaPower
addikt
válasz GrandeP #40820 üzenetére
Ilyenkor kell alkalmazni a bugreport-bombázást Minden új verziónál leírod külön válogatva, tárgyilagosan, fikázás nélkül hogy mi javult, mi nem javult, és mi az új bug. Teljesen szabályos, de egy idő után rohadtul idegesítő, kergettünk már vele őrületbe adminokat
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
válasz Ramius #40825 üzenetére
Azt nem használom, mert ott senki nem ért hozzá konkrétan, ott mindenki azt 1-2 dolgot használja, amit jobb esetben én, rosszabb esetben nálam jobban hozzáértő alkotott.
Tehát olyan h egyedi "dolgok", vagy segítség "offos futtatáshoz" olyan ott nincs...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
cirmiiii
tag
Na megyek tornára! pápá
-
Szlovi
senior tag
E vótmá???
-
GrandeP
addikt
Jaj de várom már a strandszezont...
-
GrandeP
addikt
válasz Chaser #40835 üzenetére
Hétvégén kicsit elgyengültem, csilis bab, spagetti, gyros kombókkal....
De ahhoz képest, h december 20-án még 94 kg voltam, most meg vagyok 86,5 ...
Az hozzám képest szép eredmény.Sztem majd valamikor február végefelé fognak előbukkanni...
Köszönöm kérdésed!
-
M_o_g_y_i
őstag
[ Szerkesztve ]
-
chipi-85
senior tag
Eközben a fórumon:
- SZIASZTOK! MÉG ÚJ VAGYOK ITT, TUDNÁTOK SEGÍTENI??
- Nyomd meg a Caps Lockot!
- ÓHHH, KÖSZI, ÍGY LEGALÁBB NEM KELL FOLYAMATOSAN NYOMNOM A SHIFTET!! -
faragojof
őstag
válasz Ramius #40840 üzenetére
Mert így akkor kizökkennek.
Persze most azért M_o_g_y_i, örülnék ha a közelembe lennél...MOD:
Apropó. Egy kis zenés táncos ugri-bugri?[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
Szlovi
senior tag
Vótmá mára bünti? Nesztek:
-
george11
addikt
válasz tibibi #40821 üzenetére
Ebben az a szép, hogy Albertirsán van, és kb itt töltöttem el a fiatalságom java részét
(azóta már valami bevásárlóközpont van a helyén)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #40848 üzenetére
Örülnél te ilyen félgömbnek
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest