Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Hungarisztán a "külföldiek" számára...
Central Europe --------- vagy ----- -Western Europe lehet???
Language kókányolás van... csak ha épp rosszat választom és nem lesz benne a magyar, akkor utána nehéz lesz türkeyecesti nyelven újrakezdeni.
Na ez itt a nagy kérdés....
Wiki szerint central de nem hiszek neki...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #23699 üzenetére
Na mondtam hogy nem. Eddig, amit mondtál magamtól is eljutottam. Egyébként a trékom is elfogadja amire te gondolsz. Viszont havonta csak 5k adható/kapható. Ez viszont nagyságrendekkel több lóvé, havi díjas internethez képest meg végképp. Innen gondolom, hogy nem ez, egyébként erre gondoltam én is elsőnek.
És pont azért kérdeztem, hogy dolgozik-e ott valaki, mert tudom, hogy az általunk fantáziált internet előfizetés havidíjára beváltható kupont több helyen is adják, ezért lettem volna kiváncsi, hogy itt konkrétan mit jelent.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
bubi92
őstag
HARC!
-
Chaser
legenda
Most látom anno mekkorát bizniszeltünk akkor valahogy normális voltál...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Riuko
senior tag
-
bartucc
addikt
Oldom a feszültséget:
Kedves Jani!
Remélem, tudsz rajtam segíteni! Egy nap otthon hag ytam a férjemet a tévé előtt és elmentem bevásárolni. Talán 2 kilométerre járhattam a házunktól, amikor az autó motorja hirtelen leállt és nem tudtam újra beindítani. Visszamentem a férjemért, hogy segítsen, és máig sem tudom felfogni a látványt, ami fogadott! A férjem a szomszéd lányával hempergett az ágyban! Én 32 éves vagyok, a férjem 34 a lány meg csak 19! A férjem beismerte, hogy már fél éve találkozgatnak! Nem tudom, most mihez kezdjek, kérlek, segíts!!!Kedves Magdi!
Annak, hogy ilyen rövid távolság megtétele után leáll az autó motorja, több oka is lehet. Először ellenőrizd, nem dugult-e el az üzemanyagtömlő. Ha tiszta, ellenőrizd az összes vezetéket ami a motorhoz vezet. Szintén ellenőrizd az összes kábelt is, nincs-e valamelyik elszakadva. Ha a probléma még mindig fennáll, nézd meg, nem hibásodott-e meg az üzemanyag szivattyú és kap-e a motor rendesen üzemanyagot.
Remélem, hogy tudtam segíteni!
Jani )))))))))"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
fero02
nagyúr
Nekem csak hnap jó. Széchenyi jó lehet, ha mondasz egy olyan helyet, amit én is tudok h hol van. Ami az időpontot illeti, nekem 8 - 1/2 9, 12-13, vagy 1/2 4 - 4 között lenne jó. Meg jó lenne ha adnál egy számot amin el tudlak érni.
DeltaPower: gamf-on nem tanították, h a böngészőben mire jó az F5 gomb?
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Nah, úgy néz ki csak összejött.
-
tibibi
őstag
asus oplay r1 vagy r3 eladó érdekel valakit
-
csaszi72
senior tag
Elsőőőőőőőőőőő
nem görög de ki van varva[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
akos90
tag
ELSŐŐŐŐŐŐŐ!!Remélem ma is szép időnk lesz [link] -
bartucc
addikt
Egy kis off:
Eladó ASUS P5GC-MX/1333
Eladó 2*1Gb/800 Kingmax memóriaDélután rakom fel hírdetésbe, addig jöhet ajánlat
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest