- Igencsak szerény méretekkel rendelkezik az Aetina Xe HPG architektúrás VGA-ja
- Miniképernyős, VIA-s Epomaker billentyűzet jött a kábelmentes szegmensbe
- Különösen rendezett beltér hozható össze a Cooler Master új házában
- A középkorra és a pokolra is gondolt az új AMD Software
- Új gyártástechnológiai útitervvel állt elő a TSMC
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Faragott a Radeon RX 7700 XT árán az AMD
- Milyen alaplapot vegyek?
- LG 34GS95QE-B: OLED paneles, ívelt gamer monitor
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- ASUS ROG Ally
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Hirdetés
-
Konzolokra is megjelenik a Deathbound
gp A PC-s verzió mellett megkapjuk a teljes kiadást PlayStation és Xbox platformokra is.
-
Igencsak szerény méretekkel rendelkezik az Aetina Xe HPG architektúrás VGA-ja
ph Az 50 wattos modellt beágyazott rendszerekbe, MI-vel kapcsolatos munkafolyamatokhoz és edge applikációkhoz szánták.
-
AMD Radeon undervolt/overclock
lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konzumpro
senior tag
válasz Cathfaern #114157 üzenetére
Egyszemélyessel próbáltam most 5-ösön, ami persze Graef léptékkel van, így nem jelent semmit, annyi előáztatással hogy nem cseppent le semmi. Azt hiszem megoldottad a munkafolyamat gördülékenységét ezzel, hogy a felső részbe kell rakni a tölcsért!
A Moka Express 1-nek sokkal szélesebb és laposabb a tölcsére arányaiban mint a Mokinának, így ideális a driphez. -
konzumpro
senior tag
válasz Cathfaern #114157 üzenetére
5.5g fér Mokinába közepesnek mondott, valójában kicsit már olajosra, sötétre pörkölt Kimbo-ból, papírfilterrel, felső részbe tett kevés vízzel hidegen indítva nagyon kiegyensúlytozott, kesermentes, erős mokkát kaptam, 5-ös fokozaton őrölve, ahol 4 az már presszóra is jó. Olajos kávé, befullad a karos 3-ason. A papír szerintem sokat felfog a fineból. Előtte lazán töltve és felöntve a kosarat kevésbé tömény főzetet kaptam, de jóval kevesebb az őrlemény, nem lehet több 4 grammnál, wdt-zve síkra húzva.
Régi nápolyi kávéfőző jutott eszembe, ahol nem forrázzák áta kávét, csak melegítik a vizet aztán gravitációval átfolyik és kész... De lehetne ötvözni a kotyogós podcastban felső cső nélküli átalakított mokkát is a felöntős módszerrel.Próbáld ki a Mokinát, nekem eddig ez a legerősebb főzetet adó, legkevésbé keserű utóízes kotyogós, még hidegen indítva is tökéletes.