Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Szerintem meg ezek a lehető legegyszerűbben megoldott, kvázi minimalista dizájnnal készültek. Jó, a Giotto kicsit kilóg a sorból (ő szebb), de mégis hogyan képzelnéd 25 kg tömör vas, réz, nikkel elhelyezését a pulton? Egy kis diszkrét fa, vagy bőrborításban? Esetleg üveg...?
Ízlésről én sem szeretek vitatkozni, csak pont Te állítottál valamit (negatívot), gondoltam, megindokolhatnád.
De tudom, hogy csak viccnek szántad...Ezért majd még számolunk...
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
ronin s8
senior tag
-
tariattila
veterán
azért az se mellékes, hogy valakinek a dizájn nemgyerebe... vagy maga a technika (vagy egyik se)
hozzáteszem (mint utaltam is rá) nekem nagyon tetszik az E61... de dual bojlerral vagy méginkább egy Faema Legend 2 group gépre gyógyulva tetszik igazán...
szóval ha kisgép akkor fullra tuningolva... vagy a sokliteres bojleres old school design (itt ugye a brutál bojler miatt igen stabil a rendszer)a külön életet élő E61 fejtől mostanában nekem is jobban tetszik (nem designben!!) a "bojlerrel egybegyógyított fej" megoldás... ezek többnyire nem oly szépek viszont jobbak lehetNEK...
Toobee:
[ Szerkesztve ]
-
zolnagy
őstag
Nincs benne semmi titok. Sikerült megjavítanom egy Ulka EX4-el, + tettem bele opvt is akkor, és eladtam, még tőled is kérdeztem, hogy kell-e, ahogy beszéltük :-) Az új tulaj elégedett vele, egyszer posztolt is az indexre.
A baba mellett nem sok alvás lesz az elején, izzíthatod a Silvanot , de nagy öröm (nekem 2 volt egyszerre)
-
zolnagy
őstag
A 0650 élőben szebb, mint képeken, de ez sztem igaz a 0800-ra is.
Azért észrevehető, hogy itt nagyobb a thermoblokk, mert többet kell hűtőcsapolni, hogy újra fűtsön (azért nem kardinális a különbség). Ami hátrány, hogy a csepptálca jóval kisebb és a víztartályt nehéz kivenni. De mindezeket félretéve egy masszív, örökélet konstrukciónak tűnik. A kávé kb. ua, mint a 0800-é, de hosszabb próbálgatás kell, hogy többféle kávét kipróbáljak és rájöjjek a gép működésére. Úgy döntöttem, hogy megtartom ezt a gépet a GC mellett, aztán meglátom, hogy melyiket használom gyakrabban -
paljoc
tag
Ketto verzio van Parci! Az egyik a klasszik, a masik a light. Ennyi a tortenet tulajdonkeppen, ami aztan csurheto-csavarhato a vegletekig igeny szerint!:-)))
Ez a rajzolos-fogpiszkalos minta amugy nagyon halas dolog, mert konnyen elkeszitheto es latvanyos. De asszem elmegyek Juhasz Edit Latte Art bajnok kisasszonyhoz, ha mar ilyen kozel dolgozik hozzank a Cirkuszban. Elegge megrekedt a tudasom mintaontes teren, hatha kapok egy kis loketet!:-)
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
Én is kértem olyat. Most a TX fog jobban pörögni, reggel ittam egy kolumbiait. Határeset volt a hő is, meg a finomság is, de iható volt. Ha minden igaz és jó a saccolókám, akkor ebéd utánra patent lesz. 3.18. a pörkölés dátuma. Kenya AA+-t most hagyni fogom 3-4 hetet pihenni, megnézzük úgy milyen. A múltkori az első héten nagyon jó volt, aztán szétrobbantak benne a savak, de végül lenyugodott.
-
-
adpeter
tag
Köszi...lehet róla szó...sőt,nem rossz ötlet! De tényleg!
Jolti: ha rám rohad ez a raklapnyi Geisha, ami az előszobámban parkol, akkor esküszöm, ledarálom az egészet a p....ba és megfürdetlek benne! Aztán a maradék podokból, szivart sodornak neked az éppen csak 18+ életévüket betöltött bikinis modell lányok. Ezek után, bekenik adoniszi tulajdonságokkal rendelkező mentős testedet tejszín habbal és miközben szivarozgatsz Rakétás Robi extra keserűt csapol neked a dzsottóból egy söröskorsóba! Na...jó lesz?
"-De nem én vagyok a messiáááááás!!!" "-De te vagy a messiás, hidd el, én csak tudom, követtem már egy párat."
-
adpeter
tag
Nem vettem föl az egész kínálatukat. Időközönként változik,hogy épp melyik kávéik vannak nálam a shopban.
Ezek viszont nálam vannak,tehát gyorsan tudom küldeni.
Jövőhétre szerzek Sidamót tőlük. Egyéb kívánság?"-De nem én vagyok a messiáááááás!!!" "-De te vagy a messiás, hidd el, én csak tudom, követtem már egy párat."
-
fragola.6035
aktív tag
Az volt a lényeg, hogy hiába van fent az apródon egy jó vétel Faema Family, vagy hasonló kategóriájú gép, mégis a Gaggia kell a népnek. hetek óta van fenn egy La Spaziale Professionale, beszélte az emberrel kb. 2 hete, 20 ezerért is ideadná.
De vettem egy LSM SM90 darálót, amit több hete hirdettek, 20ezer volt postával, 10-12ért rendbe lehet tenni festéssel, mert ez a típus nagyon könnyen szerelhető.https://caffe35.webnode.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Facebook és Messenger
- Windows 7
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.