- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
félisten
Hali!
Én jelenleg egy majdnem új 250GB-os PATA Hitachi winyót nyúzok. Amikor új volt, sokszor kattogott, meg olyan hangja volt, mint ami tölt, de nem töltött. ez már elmúlt, mert jobban szellőző házba került. (nem biztos hogy attól) Most viszont nagyobb a rezgése, mint újonnan, és néha csinál olyat, hogy elkezd eszetlenül tölteni, ilyenkor belassul a gép, de elmúlik. Ez persze lehet a winfos is. Ami viszont zavaró, hogy indításkor olyan, mintha 2szer pörögne fel... eddig seemi baja, sőt új kora óta csinálja, de gondoltam rákérdezek...
Kinek mi a tapasztalat ezzel a típussal kapcsolatban? Köszi!
Üdv.: BiciEladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Henker2
addikt
Segitsetek please! Van egy 250gigás Maxtor winyóm. '' ventis rack-ben használtam. Volt egy párszor, hogy kattogott. Sőt. Volt olyan, hogy bootoláskor látta a gép, de a WIN nem. Ha kivettem a rack-ből és az adat ill. tápkábelt is lehúztam a rack-ről és csak simán a kábelekre kötöttem, bejött a WIN-ban. Most megint kb ez a probléma csak rosszabb. Felismeri boot-nál is, felismeri a WIN is, de ha rá akarok menni azt irja, hogy formázatlan vinya. SEGITSETEK, mert rengeteg adatom van rajta. Valami úton-módon lementhető még az adat?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
FireKeeper
nagyúr
nekem egy szektorhibás kattogós 4 gigás noti vinyóm van. wdclear egy rakás hibát talált rajta, gyorsformázás működik, sima formázás kb egyharmadnál meghal. valahogy javítható ez a szektorhibásdi??
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
mr_ricsi
veterán
válasz FireKeeper #56 üzenetére
Persze! Elviszed Liksoftnak, aki szétszedi, kiszórja belőle a hibás alkatrészeket, tesz bele helyettük jókat, összerakja, aztán lesz egy használt de jó vinyód, az új vinyó áranak 5x-öséért.
Vazzeg, egy lyukas autókereket lehet szoftverrel javítani???Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
Jarod1
addikt
Találtam 1 olyan céget ami a bevizsgálásért nem számít fel díjat..
-
Pompi
MODERÁTOR
A témát zártam. Itt lehet folytatni:
Feel Good Inc.
Aktív témák
Hirdetés
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest