Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz HoTaZo #11699 üzenetére
"Öreg és lusta vagyok ugrabugrálni."
Az ember kényelmes fajta, én is; és évekig elvan egy helyen, nem akar máshová menni.
Aztán néha mégis muszáj, mert picsán rúgnak.
Azért érdemes körülnézni, hogy merre érdemes menni, ha úgy van.
Nem mindig szólnak fél évvel előtte, hogy menet van." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #11702 üzenetére
Még nem, bejött a válságosdi, csomó cég bért csökkentett (mintha megállt volna a fuvarozás), maradtam a seggemen. Ami helyeket kinéztem, vagy svindli van, vagy nincs felvétel.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Somatom #11704 üzenetére
Nálunk annyi változott, hogy nincs állandó autó, ahogy beérek a telepre, jön a következő sofőr, és már el is ment. Pénz maradt annyi, amennyi volt. Meg van lehetőség 3/1 hetezni, így igazából többet vagyok otthon. A saját autót sajnálom, de a cégnek bevétel, így meg nem szólok érte, a főnök pénze, az ő döntése.
Én is összezörrentem a helyi hülyével, azóta nem hív fel, csak üzenetben kommunikálunk.[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Somatom
veterán
No, igen. Néha előfordul, hogy idegen autóra kell ülnünk. Megbeszéltük a váltómmal, hogy semmit sem hagyunk egymásnak az autóban. Múltkor úgy adta, hogy egy másik kolléga ült az autónkra, mert a váltómnak nem volt kedve költözködni. Ki volt bukva, hogy semmi sincs az autóban, mert ők a váltójával benne hagyják azt, amit közösen használnak. Látod, mondtam, ha nem hagytad volna benne, akkor most lenne CMR -ed, nyomtatópapírod, meg cukrod a kávéhoz.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz csibe1 #11707 üzenetére
Kicsit zavaros a szitu, de megpróbálom érthetően leírni. Mi egy váltásban vagyunk a sráccal. Nekik is van autójuk, ők úgy egyeztek meg a váltójával, hogy ezeket a cuccokat benne hagyják egymásnak, hogy ne kelljen ki/be pakolászni. Csakhogy a srác bevállalt egy hathetest, tehát a köztes kéthetében is kint maradt. Viszont, az a váltójának a rendes kéthete volt és az a céges "ökölszabály", hogy ilyenkor az ül a saját autón, aki a normál kéthetesét tölti. Én kipakoltam az autónkból, hazamentem. A váltóm is épp hathetezett, de egy olyan autót kapott az én kéthetem alatt, amiről kirúgták a váltóembert, így nem érkezett rá váltó. Tehát, költözés nélkül rajta maradhatott az autón. Így történt, hogy a velem egy váltásban levő srác a mi autónkra ült fel a váltóm helyett, amikor én hazamentem. Csakhogy az üres volt.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Somatom #11708 üzenetére
Kicsit katyvaszos a dolog.
Akkor ezután jobban jártok ha nem hagytok semmit a kocsiban, és mindenki visz magának kávét, cukrot; és azt nem hagyja az autóban. Akkor nincs ilyen gond, hogy számít az elméletileg ott lévő dolgokra.
Párszor én is jártam így, hogy előző héten ott hagytam pár dolgot, következő héten meg nem volt semmi; vagy ez az meg amaz hiányzott.
Szereztem szekrényt, lakat rá, és ott tartottam ami nekem kellett.
Abban biztosan megvolt minden.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #11708 üzenetére
Én, nem tudom, hogy mit csinálnék, ha ki kéne pakolgatnom kéthetente, annyi cuccom van. A szerelvény papírjainak a dátumait is előre jelzem magamnak egy határidő naplóban, ha véletlenül megfelejtkeznének róla (én hajlamos vagyok rá). Kapkodok így is eleget a be és kipakolásnál (kártya kivételtől 2-3 óra, mire el tudok indulni a kocsimmal) ezt sokszorozná, ha mindent ki kéne pokolnom.
Ti, hogy csináljátok, mindent a telephelyen hagytok egy-két ládában vagy viszitek haza?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Somatom
veterán
válasz csibe1 #11709 üzenetére
Ezért vagyunk úgy a váltómmal, hogy üres autót adunk át. Meg, így a "guberálós hagyatéktól" is mentesülünk. Bár, a mostani váltómmal nincs ilyen gond, egyikünk sem guberálós típus.
Nekem is van szekrényem, de azzal is várható gusztustalankodás. Lett egy lista, amire mindenkinek fel kell írnia a szekrényszámát. Kevesebb a szekrény, mint a sofőr és vszínűleg ezt úgy kívánja a főnökség "optimalizálni", hogy két embert költöztetnének egy szekrénybe. Az én esetemben ez akkor működhetne, ha a másik max. egy öngyújtót szeretne a szekrényben tárolni.
HoTaZo:
Szerda reggel korábban kelek, plusz a rakodások, várakozások közben gurulós dobozokba pakolászom össze a cuccomat, hogy a telephelyen csak ki kelljen dobálni. Egy-másfél óra alatt megvagyok kifújással, törölgetéssel. Onnan még cirka egy óra a szekrénybe, szgk -ba pakolás, meg a fürcsi. Aztán irány haza.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Somatom #11711 üzenetére
"Kevesebb a szekrény, mint a sofőr és vszínűleg ezt úgy kívánja a főnökség "optimalizálni", hogy két embert költöztetnének egy szekrénybe. "
A smucig, sarkon álldogáló, nem is olyan édes nőnemű szülejüket szexuálnák meg többször is naponta.
Ennyire drága egy szekrény?
Aranyozott, gyémántberakással, zafírral meg rubinttal lefújva vagy mi, hogy nem bírnak venni még x darabot?
Szerintem a főnökeid nagyon ápolatlanok, rájuk férne egy kis természetes leápolás; szigorúan fa testápolóval!HoTaZo
Az a 2-3 óra veszett sok, szerintem.
Egy darabig én is csomó felesleges cuccot vittem, aztán tele lett a hócipőm a sok pakolással. Nekifutottam 2-3-szor aztán kiszórtam a tök felesleges úgymond kényelmi cuccokat. A lényeg az volt, hogy minél előbb ki tudjak pakolni; aztán húzhassak haza, mint a vadlibák." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
HoTaZo
addikt
válasz csibe1 #11713 üzenetére
Szerintem is, de feledékeny is vagyok, s már hagytam párszor dolgokat otthon vagy kamionban, amit vinni akartam. Ezért, többször is csekkolom magamat. Próbálok fejlődni, de már ismerem a határaimat.
Volt, hogy a melós bakancsban indultam el, ekkor vissza, kulcsot kikér, csuka csere, még egy csekkolás,
kulcs lead, nem öt perc.Somatom: Nálunk is vannak ilyen varázslók.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Srácok, ha laza Rock zenére (nem hörgős-bőgős) vágytok, akkor Frankfurt után, Weibersbrunn közelében, az A3-on, a 98,50MHz-en, a RADIOBOB-ot ajánlom.
-
Zolás
addikt
-
HoTaZo
addikt
Nekem Telenor flottásom van 50GB-tal, még nem sikerült lefogyasztanom. Pedig megy egész nap. Ez az FM rádió a hétvégi parkolómban jött be, erre állt rá a rádió. Gondoltam, ha van igényetek jó zenére FM-en, akkor jól jöhet. Gondoltam, hogy ti is felkészültek vagytok mobilnet ügyben.
Somatom: Gondoltam, hogy bejön. Nekem időnként laza, de jó hallgatni klasszikusokat is.
-
Somatom
veterán
A CMR -nek hanyas rovatába kell írnunk a megjegyzésünket? Nem találom a német CMR -en.
-
Somatom
veterán
Köszi!
Csak az érkezés és indulás időpontjait szeretném bevésni, mert a kettő között gyönge hat órára lehalt a silójuk, nem köpött pelletet.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #11724 üzenetére
Nem szoktam külön pecsétet kérni, elég ha minden oldalon szerepel a cmr-en. Rajta van az ő példányukon is.
-
HoTaZo
addikt
Nem szoktam én se, de hivatalosan, akkor hárul el rólunk a felelősség egy ilyen rakodásnál, ami beborul, sérül, ha ők ezt láttamozták. Az megint egy másik kérdés, hogy sok, papírokat kiadó irodistának, halvány lila fingja sincs arról, mik azok a kódok, amiket odaírtál.
Aláírtad az ő példányát, lepecsételted, mehetsz. Aztán, ha olyan mértékű gond merül fel a szállítmánnyal, ami miatt bíróságra kell mennie (szélsőséges eset: drog kerül a rakomány közé), akkor azt se érti, hogy miért is akarják őt kikérdezni.
Hát, mert a sofőr az áru közelébe se került, viszont jelezte, hogy nem vállal felelősséget a rakomány rögzítéséért, mennyiségéért, állapotáért stb. Ha ez még pecsételve, aláírva is van, akkor a sofőrnek megköszöni a bíróság, hogy elfáradt hozzájuk, de a pecsételő, aláírót, aki szintén nem járt az áru közelébe, de átvállalta a felelősséget, azt felelőségre vonja. Ha nincs pecsét, aláírás, akkor már nem ennyire tiszta az eset.Ezt nekem még a francia "GKI"-n verték a fejembe.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz HoTaZo #11726 üzenetére
"akkor a sofőrnek megköszöni a bíróság, hogy elfáradt hozzájuk, de a pecsételő, aláírót, aki szintén nem járt az áru közelébe, de átvállalta a felelősséget, azt felelőségre vonja."
Aztán ha úgy van akkor még x évig húzódik a dolog, ha kiderül, hogy az irodista nem is tudta mi a helyzet. Aztán ez igaz vagy sem, de ezen el lehet még pár évig tipródni.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #11726 üzenetére
A cmrt lepecsételve kapja meg mindkét fél, annak tartalmát elfogadva. Az általam beírt kódokkal együtt. Hogy a kódok mellé nem került pecsét, az innentől mindegy. Hivatalos okmány, a megfelelő részén aláírva, bélyegezve. Ha meg hülye az irodista, és nem ért hozzá, az nem rám tartozik.
-
-
HoTaZo
addikt
válasz csibe1 #11730 üzenetére
Azért írtam, hogy ha rajta van a pecsét a kódokon is, akkor egyszer behívják, ő rámutat, hogy neki semmi köze nem volt a rakodáshoz. Akkor megköszönik, hogy oda fáradt, és onnantól már a céget képviselő irodistára fognak kérdően tekinteni, mivel az aláírásával átvállalta a felelősséget.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Azt el tudnátok nekem magyarázni, hogy a német miért nem csinál CMR-t, még ADR-hez sem? Amit viszont még kevésbé értek, hogy pecsétet sem ad a kitöltendő CMR-re.Brutál egy hely ez a ludwigshafeni BASF! Már a bejelentkezés se egyszerű a frankenthali telepüknél, ahol az ADR kontrollt csinálják, aztán menj át Ludwigshafenbe, ott igazodj el a városnyi telephelyen. Rakodás után olyan helyre küldtek, ahol addigra már nem foglalkoznak a papírokkal, küldözgetnek az egyik kijárathoz, amit nem igazán tábláznak. A papír kiadás meg hab a tortán!
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #11732 üzenetére
Feltűnt már nekem is. Se bélyegző, se cmr, semmi. Egy sajtcetli ami elvileg a szállítólevél, és húzz a francba, útban vagy. Belga és holland szintén. Francia is szokta. Írhatom kézzel a cmrt, ami nem zavar engem, de rajtam kívül senki se tudja elolvasni . Német rendőr szokta nagyra értékelni.
Adrt meg bottal se. Küzdök így is eleget a felrakón, nem még extra szopás pluszba.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
HoTaZo
addikt
Az még elmegy, hogy nem ad CMR-t, munkakörünkbe tartozik, hogy tudjuk kitölteni, de hogy pecsételni sem hajlandó az már magas nekem. Szeretném tudni az okát. Volt egy srác előttem, akinek elcseszték a napját a bejelentkezési hercehurcával és a rakodásra várakozással. Hiába nyomtatott és írta rá az okokat, elhajtották, mint a magzatvizet, esélye se volt, hogy lepecsételjék neki.
Azért megkérdeztem a csajtól, aki kiadta a papírokat, hogy írjam alá, hogy ha nem akarnak pecsételni, akkor miért kell nekem aláírnom az ő példányát?
Elég csúnyán nézett rám.Az ADR-re plusz pénzt kapunk. 10k
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #11734 üzenetére
Lebuktál, láttam a posztod fészbúkon
Ahogy elnéztem, ott se lettél okosabb.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Freiherr
őstag
Elbocsátottak a cégtől, mert a járványhelyzetre hivatkozva nem voltam hajlandó január 2.-án kiutazni egy 9 személyes mikrobusszal a kint maradó szerelvényhez (NL,I,D,F) passz.
Ráadásul a picsa home officeban tolja otthon, aki ezt elrendezte nekem.
Már van 5 címem, ahol kezdhetek, csak érdekességképpen, milyen szar emberek vannak.XXX
-
-
HoTaZo
addikt
válasz Freiherr #11737 üzenetére
Beszarás!
A lényeg, hogy vannak címeid!
Nekünk szerencsére ilyen kiutazósdi gondunk nincs. Már a telephelyről való hazajutást (140km) is saját autóval teszem meg évek óta. Van egy társaság aki a céges furgonnal jár haza. Jó fejek, de nekem ez sokkal kenyelmesebb.(#11742) zsid : Te is?
-
Somatom
veterán
válasz Freiherr #11737 üzenetére
Nálunk is zajlanak az események. Én most itthon karácsonyozok. Nemrég hívott az egyik kollégám, hogy hallottam-e, mi történt a cégnél. "Kedvenc" Petike irányítónk ordenáré módon összeveszett a főnök lányával és azonnali hatállyal kirúgták.
-
Somatom
veterán
válasz HoTaZo #11745 üzenetére
Nem ilyen egyszerű ez. Emberileg egy legalja, rosszindulatú, mocsok volt, de ő volt az egyetlen "odafönt", aki képes volt átlátni és hatékonyan irányítani 30 kamiont. Az öreg szeretne már háttérbe vonulni, a lánya egy napi rutintól eltérő témájú kérdésre sem tud apu nélkül válaszolni, a megmaradt két hekemuki irányító pedig esélytelen arra, hogy kordában tartsa a bandát.
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #11734 üzenetére
CMR-re visszatérve, eddigi legjobb, a cég adja az általa! nyomtatott CMR-t de bélyegzőt nem kapok rá! Mert az már nem jár! Ott a hülyegyerek asztalán, és nem teszi rá. Szabályosan kitöltve ahogy kell. Stempli az nincs, aláírás meg, mintha nem is tudom mit kértem volna.
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #11746 üzenetére
Akkor balfék az öreg.
Sose szabad egy emberre bízni a fő részét a munkának.
Gondolom, jutott hozzá is infó, hogy miként kezeli az embereket Petike, csak ő olyan hatékony, hogy nem szabad elveszíteni. Hagyta, hogy olyan hekemukik legyenek mellette, akik nem fejlődtek az ő szintjére. Így nehéz helyzetben lesz, hacsak a lányával szembe nem megy.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Asus TUF VG28UQL1A
- Lenovo Thinkpad P50, újszerű áll., FullHd, i7 6. Gen., 16 GB DDR4 Ram, nVidia Quadro M2000 Vga
- Hitachi 120GB HDD
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest