Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz Egon #18207 üzenetére

Csak gyorsan pár dolog:
    - Üzleti UPC ugyanúgy lerohadt a múltkor 1 napra...és a backup mobilnet kellett. Ha szerződés nem sokat segít ha adott pillanatban kell valami.
    - Én csak amiatt veszek bérletet. De fordítsuk meg. Akkor is vennél bérletet ha nem kéne a munkába járáshoz?
    - Nem értem miért törvényszerű hogy napestig rohangáljon körülötted a 2 éves...de majd beszámolok ha lesz 2 éves gyerekem.
    - Mindent nem lehet HO-ba tenni ez tény. Főleg, hogy a jelen szabályozás nincs erre felkészítve, meg agyon van szakértve. Az első lépésnél járunk... idő kell mire ez kicsit kifinomultabb lesz. :)

De mondok jobbat. HA a szabad választás lehetősége adott és egyiket sem különböztetik meg hátrányosan. Vagy elfogadottabb lesz a vegyes üzemmód, azt már sokkal élhetőbb életteret jelentene...

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák