Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djgeg

    őstag

    válasz amargo #2754 üzenetére

    "Én nem rejtek el semmit az önéletrajzomba, és igen a főnökeim is többször tisztában voltak/vannak, hogy munkát keresek. Egyszer nem éreztem magam "hülyén", ha nincs is szándékod váltani, akkor csak annyit mondasz, hogy körbenézel."
    És te eszt komolyan is gondolod, hogy a munkáltatódat nem érdekli, hogy te köztudottan körbenézel más állások után? OMG... ember... Munkáltatóként, ezek után nem nagyon terveznék veled hosszú távra...Épp itt a gond. :DDD

    "Nézd nem erőszak, azt csinálsz, amit akarsz, csak ezt a hülyeséget másnak ne tanácsold, ennyi." Nem tanácsoltam semmit senkinek, te említetted nekem amire én válaszoltam is.
    Természetesen körül lehet nézni a piacon. Viszont! Olyan állásra jelentkezel normális esetben ami a szakterületed. Amit nagyjából be is tudsz lőni értékre (jó esetben)
    Honnan a fészkes francból kéne tudnia szerencsétlen xy embernek aki beadja egy olyan helyre az önéletrajzát amihez köze nincs, hogy mennyit is fizetnének a poziért, miközben a hírdetések 99% nál neked kell adni bérmegjelölést.
    Honnan tudja majd ő ebből belőni, hogy pl SAP-val kapcs mennyit lehet keresni? Egy olyan országban tudná megtenni, hogy tájékozódik a nem szakterületébe eső poziciók bérsávjairól ahol a bevett gyakorlat, hogy a hirdetés mellet van az irányadó bér megjelölés.
    Ezek alapján a ez a felvetés hülyeség. (miután a jelentkezésekről beszéltünk, akár abban az estben, ha csak nézelődsz)
    1 jelentkezek egy pozira amihez semmi közöm szakmailag, hogy megtudjam mennyit lehetne érte kapni. Az esetek 90%-ban Választ se fogok kapni, nem hogy még hülyének is néznek mit akarok.
    2.Ha szóba is állnak veled, még a normális jelentkezővel is alkudoznak, mit csinálnak egy olyannal aki még képbe sincs a pozi értékéről?!

    Éppen ezért "kampányolok" a mellet, hogy legyen normális bérmegjelölés mindenhol pl...
    Arról, hogy hol, mivel és mennyit lehet keresni meg maradnak a személyes ismeretségek, és az ehhez hasonló fórumok... Amik sose lesznek pontosak az elsunnyogott bérek mellet.

    [ Szerkesztve ]

    "640 kByte memória mindenre elegendő"

Új hozzászólás Aktív témák